[食家報告] Brix 遊記2 - 翻屌

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

好攰。長話短說。
11:15左右到,星期一再少d人。入到去今次再歡察得深入d。左手邊睇波區基本上只有小貓3 4 隻,右邊聽音樂區又真係聽音樂,要搵食就集中bar枱區兩邊企位。

原本想搵鬼,不過大多2 3 個一組,又15 16 會唔會差服務。一入到去無耐見番個laos囡,佢話佢早我10分鐘到。又叫我同佢再戰。其實入去前都唸住一係鬼一係佢。佢話價錢照舊。今次我講到明2q 2 個鐘。done deal lets go.
入到房我直接俾500,即係100tips。之後佢入浴室,出黎只有浴巾。到我沖完出黎就黎料。今次真係金精火眼欣賞佢嘅胴體確認左34c-23-35, 165cm。

上床後輕吻,愛撫一輪佢超滑嘅肌膚(佢話以前白,不過而家都唔黑)。上套就黎料。先係我倚著床頭,佢就吹。真係野野深喉,條脷係咁轉(中上啦,試過更正嘅,不過無佢索)。再轉我坐床邊佢跪吹,繼續深喉,真係成條食晒。小弟自問都最少平均粗同長,真係omfg。留意係全程望住鏡,睇住佢個靚背同腰,向下望就見住個靚樣。最後我企起到佢繼續吹,全程起碼15分鐘。見佢有d攰就叫佢停,堅係唔叫唔停。

上床先女上,再平訓我上面邊車邊砌,呢段時間係少有的脷搭脷大車。再轉掛鼓,又再大叫。佢之後主動問可唔可以上枱做。即係抱佢上電視枱,佢靠牆打開腳,我係咁搖,時快時慢時深時淺,3淺1深9淺1深出齊,又有時放入去齋搖,又野野深插。再轉狗仔,主動放張櫈係鏡前,跪係櫈上面。我問可唔可以著住件白色貼身one piece,佢又ok wor。先只露pat屌,件衫包住佢對雙峰勁正。再推高條裙露埋對奶,望住個pat 同腰狗仔完事。唔計之前沖涼約40-50分鐘啦。
回覆 讚好 不讚 使用道具

簡單清理後再傾下計,背景就唔講啦。大至上係新加坡泰國都做過model,但係唔夠高所以機會一般。我心唸佢比𡃁模正多多聲。

傾左20-30分鐘再上。今次先reverse cow girl ,又係望住塊鏡,唔係講笑呢d fit 身型鏡好重要。再叫佢平訓我上面,齊齊面向天,腳夾住佢小腿,手抱腰時抱波,又搖。想轉側身式但係無車,咁無謂勉強。唯有再轉。先佢平訓,雙腳打側放,搖搖下就雙腳上膊搖,再classic missionary,有慢慢搖又有野野深插。一路插一路讚佢正,真心的,下面又夠緊。我真心話如果佢係我女友,我要晚晚同佢唔得閒。之後狗仔,先普通狗仔,再叫佢平訓面向下,我坐係個個pat 對下屌,最後成個訓響佢上面,park park聲真好聽,個pat 係堅有d回彈,又firm。完事係01:57,我要永遠記住呢分鐘。

我真係有衝動想影相或contact,可惜我唔係單身,只有貫徹宗旨留精不留情。我都正式宣布佢係我戰績中overall 最正一個,只差口爆同唔係無怨大車。樣第二(第一係日本飛田但係死魚),身型第一,唔係最高但係無僭建,有波有腰有蘿(c is perfect size for me)。

全程3日5q,1q係自己唸住佢做手作仔,4q 950坡元連tips。換來best fuck of my life 。抵俾。

回家未必覆message ,建議師兄去開可以考慮。佢呢d高鐘未必咁搶手,但可以一戰。如果無服務通知聲,我會當佢堅係冧我special for me 。好服務都可以通知聲,我會替您高興。

題外話,我發覺你堅冧囡囡,係會做得持久d,如果唔係要2 hours 2q,今次真係可以砌足個幾鐘1q。又或者操勞過度所以慢左,。

今次真係所有識嘅招式唸到都用晒。同埋我覺得比酒店妹多左嘅交流真係好feel (撞啱手神的話)。係間靚酒店砌靚囡,係差在無出露台,不過我都無拉窗簾,時望鏡時望海,好正。

上次開得開心,番食仲過瘾 ,令人羡慕

真係有少少沉船feel
一路做好似同自己女友做咁
做下錫下(差在唔係似似車)又講下笑
笑下我出力多d要收番錢etc
走前仲錫淡話safe trip
一方要後悔冇攞contact
亦慶幸冇攞唔係真係上唔返水面

Liverbirdywna 發表於 2017-5-30 17:52
真係有少少沉船feel
一路做好似同自己女友做咁
做下錫下(差在唔係似似車)又講下笑

落Brix 玩,有一種浦嘅感覺,雖然係買賣,不過又似溝女。師兄咪當係旅遊時D霧水情緣

tarochan 發表於 2017-5-30 20:10
落Brix 玩,有一種浦嘅感覺,雖然係買賣,不過又似溝女。師兄咪當係旅遊時D霧水情緣

Agree ... and this is the best part

佢同常企係最入
係睇波區同bar枱中間
Fyi

Liverbirdywna 發表於 2017-5-31 18:28
佢同常企係最入
係睇波區同bar枱中間
Fyi

我剛剛响日本夜遊出咗個報告,師兄可以支持下

Liverbirdywna 發表於 2017-5-30 03:09
回家未必覆message ,建議師兄去開可以考慮。佢呢d高鐘未必咁搶手,但可以一戰。如果無服務通知聲,我會當佢堅係冧我special for me 。好服務都可以通知聲,我會替您高興。

我下星期去星加坡,不過我心目中有個俄妹
Anyway, thanks for your best-fucking report

Liverbirdywna 發表於 2017-5-31 18:28
佢同常企係最入
係睇波區同bar枱中間
Fyi

Thanks for your info Bro
我下星期去望下

katiesuet 發表於 2017-5-31 20:46
Thanks for your info Bro
我下星期去望下

Hopefully she is still there
Very sharp
U must be able to find
Maybe get contact for me too haha

tarochan 發表於 2017-5-31 20:08
我剛剛响日本夜遊出咗個報告,師兄可以支持下

Done ........

Liverbirdywna 發表於 2017-5-31 22:43
Done ........

多謝晒你

Liverbirdywna 發表於 2017-5-31 21:29
Hopefully she is still there
Very sharp
U must be able to find

Okay,
If I can see her and decide to fuxk her, will surely get her contact for you

Great Fxxking report!  Thanks Ching for sharing

katiesuet 發表於 2017-6-1 17:29
Okay,
If I can see her and decide to fuxk her, will surely get her contact for you

U won\'t regret
Perfect body
U won\'t see any fat on stomach even when she sit down
And her butt is so bouncy and firm