東保飛機頭等東北人

名稱:東堡
場所種類:桑拿
消費:$3000~$4999

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

本來同2個fd去到中環睇套票覺得好似消費貴過大陸所以決定只賭不漂
可惜....時間飛快....屌!交低6千比新哥
唯有唔玩去正正經經叫隻雞好過
(利申:一次都未係澳門玩過)
所以傾左一陣就決定去傳說中有AV主題既東堡玩
去到都5點鐘~問樓下泊車班友有無女~ 勁快答有= = (心在想:你老西都話有架啦你知條撚咩講真)
但由於交左學費比新哥....都要去出一出火
上到去個場無客 換衫同大6唔同 全部女望住你換~ 開頭唔太慣~ 但過左陣反而令我地玩得更放
一沖完涼~ 屌 廿尻幾條女比你揀逐個慢慢介紹
(其實最貴同最平無太多分別~ 最貴唔優做~ 做平要多客上位~ 師兄們自己想想)
我地揀全部最平
我玩空姐 朋友A 老師 朋友B 女撲
女女帶我去間房之後幫我帶安全帶播飛行指示~ 果指示話現在氣溫30度希望我地服務員待會令你去到80度
條女向我單左下眼~ 我頂~ 條女姣撚到.....之後原來佢一轉身發現無著底底
佢拎毛巾比我怕我凍摸我塊面~ 越摸越落之後話呢位乘客好熱了怪不得不冷(我起晒機啦!)
之後我係佢裙底摸鮑鮑~ 而! 喂! 有水出既!!!! 以為乾鮑多架啦~ 有驚喜
之後條女望住我不停吹 上套! 老納要超渡佢!
女上先~ 之後狗仔 ! 佢問點解咁入~ 我話你頂唔住?
佢話~ 大力啊 你如果爽就大力幹我 你開心就可以哦 親愛的
F!U!C!K!  我立刻化身剎亞人不停抽插
再換男上! 佢話不行了 手輕輕拍我背~ 之後申左條利出黎好似狗咁呼吧
我一見咁既情況即刻含佢條利大車然後好快出野
之後佢話~ 這航班舒適愉快嗎?
之後沖涼+水焦
(我朋友個教師重正! 可愛教師上性愛堂睇片學高難度動作~再考試)
最後我想講 : 原來 niceflight.jpg ...........好!撚!低!屌!啊!!!!!!
下附大廳機室

javascript:;
多謝師兄精彩報告
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝ching報告

congra Ching enjoy nice treatments and forget 6k loss

回復 dcahaimalc #4 的帖子

good report, just happy, forget money

多謝師兄分享!!!

多謝師兄報告
師兄的花費大概多少?

恭喜師兄車住出

師兄揀咗咩女,收費如何?

東B 正, walkin 用左幾多錢

Sounds like great fun. You are lucky to have picked the right girl.

.....精彩報告........

回復 超強HoMa #7 的帖子

埋單就2400+入房就800
3200港紙
澳門紙有1:1

回復 Fans_2009-7-25 #9 的帖子

祖記東北妹無mark no. ~ 因為下次想試過第2個
埋單就2400+入房就800
3200港紙
澳門紙有1:1

回復 genius1234 #10 的帖子

前後3200 十分低玩

多謝師兄精彩報告

回復 skyedwin #16 的帖子

Thank you for sharing...worth it...lucky Ching..I better start saving hahah~

这个主题房好赞!!

多謝分享精彩報告

多謝師兄分享