[分享獵艷] 第一次月X灣經驗

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

平時都係揼開正骨,所以都係第一次嚟試
所以都有好多問題想問各位CHING
之前都做左功課,綜合月X灣應該唔錯

大約下午四五點到月X灣,門口好似冇乜人咁
帶左上去攞匙,服務人員都幾好禮貎
跟住揀左個179推油按套餐,原本諗住睇機會有冇
唔知係唔係冇乜客嘅關係,沖完涼之後,俾左間沖涼房隔離嘅天字一號房我
門口有窗仔嗰隻,咁我都知今次67啦.....
想問CHING經驗,通常去到有冇得揀房,同埋月X灣有冇啲冇窗房?

上網睇人地話入到去有得揀JS,可能唔係旺季時間,全程都冇JS俾我揀......
同埋都等左好耐,可能大家都午睡緊....睇左好耐CCTV之後,終於都有JS到
由於燈光暗嘅關係,睇唔到好清楚個樣,唔係好標青(有少少似沖田),
但係身材幾好,有波有腿嗰隻,同埋皮膚都白滑嘅

由於平時揼開正骨,佢唔係話好夠力道,但係都還可以咁
但係服待都算周到,著住條窄身短裙都周圍爬來爬去服務,卒腳又睇下波咁
按到去大脾位又狂按個春袋,同埋按摩lin頭,搞到都硬硬地

平時按摩我唔係咁出聲,佢間唔中都會搵野講下
見我唔食生果又餵我食,服務都算周到

重點嚟......我唔識點去到起機服務嗰度
佢又唔撩我,我又驚開口問佢坐地起價,同埋間房唔係咁掂
所以最後都放棄呢個念頭,

差唔多完嘅時候,佢又問我係咪一個人嚟玩
我話附近唔知食咩,佢話可以同我一齊食
又話佢今晚11點放工,嗰陣先五六點,我話我要早返去第日返工,唔留咁夜

唔知佢係咪暗示收工後可開大呢?
希望有CHING高人指點,係咪基本上月X灣點先會出現特別服務。
有乜技巧,thx

回復 ptysxogm #1 的帖子

月X灣有幾間, 師兄去左邊間?
回復 小王子aab #2 的帖子

夏灣嗰間
回復 ptysxogm #3 的帖子

個間更係啦, 個間聞似係所謂既總店,
個間既瀏程, 同另外個幾間唔同,
夏灣個間好似係得幾個技師會幫手, 要先同經理講清楚, 仲要唔一定有,
如果想試正野既, 就去另外個幾間
回復 小王子aab #4 的帖子

請問師兄會推薦邊一間分店呢?  我上次初探月亮灣就係夏灣戈間, 因為D房FULL 哂試唔到個推油..更無可能試到有無戈種服務... 但淨係按個腳已經俾個JC又隔褲玩袋R大脾根又搓我LINLIN咁搞到興哂... 但無下文...
回復 小王子aab #4 的帖子

另外幾間會有服務?
師兄!我都想知有邊几間,有心想試試
回復 ptysxogm #6 的帖子

羽田文富個間
其实似有似无,那感觉更好,她都逗你了,但你太多想法竟然怕她坐地起价,这肯定错过了…

師兄!我都想知有邊几間,有心想試試
月x灣手推場
價錢包架啦
口x就睇個別技師
好似好吸引,得閒去睇下先!有冇師兄有好技師介紹
快的去, 好多正野
多謝師兄分享
羽田文富?姐係粵海定港昌店呀?

多謝分享
求師兄推薦下,係邊間成功過,幾號
回復 小王子aab #13 的帖子

多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 17:58