happy~~~沖完上到床幫我抹身,錫lin又奶袋,搞到我址晒~~~

名稱: happy
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A54589-尖沙咀-兼職女郎-happy.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

happy
6 D8 r* l( a. x& p
: m0 I+ T9 U+ X7 G沖完上到床幫我抹身,錫lin又奶袋,搞到我址晒旗,4 E7 Q  T# F8 t: i- R7 Z
環保吹功唔錯,而且好有心機,吹左好耐,叫停至停,真係好乖。
% P  @3 o5 H9 O8 R( o2 H. P8 N- H吹完一輪,上套去馬,一路做就一路車,真係好有FEEL!
/ B9 n* i8 `! d# z$ n% U換女上,原來湯碗波都可以彈下彈下,睇到我呆晒,真係正,
+ E3 ]) J) n! w4 C忍吾住要邊插邊啜奶,我忍唔住坐起玩坐蓮響,女女在我上面un,我攬住佢既感覺真係好舒服!1 N  ~- F9 O+ q. ]9 s) r1 N
全身軟棉棉,好有肉感,un左幾分鐘,我同女女車住就爆左。
& x) f2 n  }& N$ I
) S5 k# ^" m6 `, h9 D女女熱情招呼,熱情又有HEART!
  S. j* i/ o7 u" M& w) a7 o加埋agent安排用心,真係要再返食,感受下女女既GFF!
漂亮宝贝好选择
回復 振明小王子 #1 的帖子
& i0 Z: @4 X9 e4 W1 L! R0 M* ]* T8 J, U( j- y; }! A6 e9 Y+ S
好吸引
Big and nice balls

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 01:35