Da Da~~~~我攬住佢既感覺真係好舒服! 我同女女車住就爆左~~

名稱: Da Da
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A53878-尖沙咀-兼職女郎-DaDa.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

Da Da9 Y( g* T6 A5 v3 e/ y

$ Y; L2 y8 i0 L- i& m; ~' P1 [準時入到房,女女好好笑容,勁有學生妹感覺,又有點氣質果類,呢d好難搵到
5 {, [9 C6 h1 S/ O' \$ c6 J. L: h全走肥,大電眼,長頭髪,女女好細心,一黎先幫我除衫褲鞋襪,仲輕親我幾下~~ / m6 G# @' ' D5 S7 L% z* f  [2 l" X
跟住就係幫我去沖涼,仔細幫我洗! 之後我就去馬大車一番~~ ; m4 Q- r0 r  Q; L% {! c
, ?% K. p( O4 @佢用對波波慰藉我背部胸部每一寸肌膚,又滑又爽!- V$ r9 c- w5 I$ h8 q2 a7 s) W% c' o! B; y& P& g  `
& j, T7 s( ~2 s
沖完上到床幫我抹身,錫lin又奶袋,搞到我址晒旗,大家再車下車下咁~~好有FEEL~!!* I3 m1 r6 h8 p  f% n( i& Y
環保吹功唔錯,而且好有心機,吹左好耐,叫停至停,真係好乖。
" }; q# W/ A3 Q3 t3 @吹完一輪,上套去馬,一路做就一路車,真係好有FEEL!
- n$ Z9 M9 s: R8 L$ [換女上,真係正,忍吾住要邊插邊啜奶,我忍唔住坐起玩坐蓮響,女女在我上面un,5 T6 s/ Z+ j  Z* P4 ^4 E
* I% D& ]& `) t我攬住佢既感覺真係好舒服! 我同女女車住就爆左。FEEL到女女多水都爆, 因為女女始終係初下海, 硬件一流~!!, M( @# V9 K$ P8 Y1 r
4 b1 }( z4 c  }7 p0 R$ h) G' T出黎玩E D 先叫上等女~~~~
雪白双峰好诱人
回覆 讚好 不讚 使用道具

Big balls and long legs

回復 振明小王子 #1 的帖子
0 z* Q/ O4 W; k( V9 t  i7 M. |) Q/ g7 P
好吸引