[正宗桑拿] 佐敦邊一間桑拿最值得去?

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

佐敦邊一間桑拿最值得去?囡質素服務最好?

德興、鴻星閣、掏金沙、美高蓮、新龍觀、金多寶、或有其他好介紹?
回復 jpn #1 的帖子

掏金沙唔錯
富士,幾好呀!

首選淘金沙(但貴d) , 其次美高蓮 。😍
掏金沙好耐冇去,都係大陸老餅?
回復 ching618 #5 的帖子

老餅我就好小見,但要$1×××埋單。
淘金沙搵笨,又貴女又老,要1xxx。 附近德興都係8xx,D女冇咁老
回復 jpn #1 的帖子

富士去得過
回復 Singsingtochun #4 的帖子

淘金沙啲囡得唔得?足唔足鐘?
回復 lohopui #8 的帖子

富士幾錢?囡質數點?
都吾知邊個真邊個假,上次有個師兄睇完報告去富士。都係話吾得
回復 jpn #10 的帖子

之前去好似6百幾, 質素真系撞彩, 鴻星閣都可以一試
今時今日 佐敦 油麻地 旺角 仲邊會有場 值得去
你食得落 已經 算偷笑了  返大陸 揼 仲好過

回復 Ginga_S #13 的帖子

要求要低才可以,同感

返大陸太麻煩,而且經常遇到公安掃黃,捉到就算係打飛機都可以坐14日
jpn 發表於 2017-6-7 21:33
返大陸太麻煩,而且經常遇到公安掃黃,捉到就算係打飛機都可以坐14日

C兄 你講野 有d 矛盾 喎
你話 返大陸 太麻煩 也就是說 不是經常 返大陸 啦 但又話 經常遇到公安掃黃
我早期 就經常 返大陸玩 但就唔係 經常遇到公安掃黃 喎

而家大陸 好多消費 都高左 所以就少左 上去 [大陸仲有樣好 全天候24小時 都有技師上班]
早期 二零年代 香港 就真係 玩得過 佐敦既 開心 快樂 兩間 桑拿 玩得最狂野
而家 就每況愈下 食得落 已經 算偷笑 
回復 jpn #9 的帖子

師兄,金沙分A,B part 都足鐘的,講真收得$1×××唔會差得去邊,我一個月都係去一次,囡唔差囉,我得28歲我自己接受到,樓上位師兄,你可能吊左個揼骨師傅,唔係冇咩可能係老女人😌😌😌我剛剛去完,都係對手27歳😎😎😎
回復 Singsingtochun #17 的帖子

師兄,佐敦一帶熄燈似27,開燈就47,最後生都35以上邊有2零歲在佐敦做桑拿,揼十全套才拆那4舊多自己想想
淘金莎是否可以屌埋西
回復 yybee119 #18 的帖子

多數都是中女 但20出頭做桑拿是有的 看遇不遇到

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-18 10:17