[紐西蘭] 奧克蘭日夜遊初探

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

第一次去新西蘭奧克蘭探朋友,網上搜尋性息,在141就只有一些幾年前師兄寫下嘅訊息,但也得到ㄧ些指引,最新最多的性息都是來自鬼佬嘅網站例如red light 之類,介紹頗詳盡。在新西蘭brothel 妓院,妓寨係合法和公開,跟澳洲一樣,他們的prostitution law 係progressive,不過妓女係非法勞工就另計。這次有當地人帶路,首站就到妓寨一遊,妓寨在 kingsland new north road 3xx 號 ,路旁兩邊相對有兩間,一間大大個招牌寫住: Pink Lady,再加霓虹招牌襯托,一睇就知係妓寨啦,這兩間都是華人攪嘅,所以主要都係大陸妹,每間5,6件到,偶然也有一,兩個韓妹或㗎妹,大陸妹一小時220紐紙,日韓就要280紐紙,全部係一shot,樣貌不要有太大期望,大多麻麻,好樣係你好彩,房間環境同香港砵蘭街馬檻差唔多,比較污漕,另外ㄧ間比較亁凈。另外,揾鬼妹,聽朋友講,可以去 club3, pelican club, 網上資料隨便揾,因為是公開的,價錢同上面差唔多,因本人唔好鬼妹,所以冇去。
另外ktv,就有10多間,聽朋友講唐會和錢櫃最旺場,不過我地就去左muse 同plush,地址電話網上google 就得,唔駛問我,所有ktv 都係華人經營,亦只有華人會去,所以講國語同廣東話都得,但不同大陸香港台灣呢到冇媽咪帶女,ktv 只是唱歌地方,要女女就得要找 agents ,你同 ktv D人留低你手機號碼,就會有agent 打電話同你傾,女女陪酒80紐紙ㄧ小時,有學生,兼職跟wet 妹,質素就係参差,數目亦唔太多比你揀,一係要,ㄧ係就冇,一件得得地,ㄧ件好唔得,有好嘢就係你好彩,絕大部份都唔出街,agent 話如果一定要出街,就幫你係妓寨call 過來喎?!咁我地坐過D女女都睇得出唔係職業嘅。至於酒水,我地三個人加三條女,坐左4個鐘,主要飲紅酒,約500-600紐紙。
總括來講,比較港澳台,梗係冇咁精彩,成個地方得140 幾萬人口,有靚女都唔多啦,重要係華人,但係都算有夜生活啦。
即係唔駛去
或者back page
不過都多謝勇士
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 mahpok #1 的帖子

谢谢分享

多謝師兄提供

謝謝師兄情報

Thanks C hing sharing!

即係唔駛去...

回復 Liverbirdywna #2 的帖子

Bro, 由香港去,要坐10個鐘頭飛機呀。如果咁嘅使費,去曼谷好得多啦!!不過,我既然人都係過邊,就去見識吓咁

Haha of coz
叫做唔同地方留低腳毛
But sounds like Australia is better

雞離鄉貴

多謝師兄分享!

可惜ching冇試到鬼妹,我反而對大陸妹冇咩興趣。。。。
到處到係

回復 mahpok #1 的帖子

Thank you, agree is hard to find the nice girl if only 1.4m in auckland

Went to Pelican once, not much to report.

多謝師兄分享

多謝師兄分享

多謝師兄報告