[曼谷] 沉船討論(長文冇圖)

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

小弟一向做開CDrom,最近好似見有幾多ching都有沉船咁,就開個post講下自己既故事同大家討論下。

其實小弟就同2個gogo女拍過拖(其中1個仲拍緊),大家唔洗屌我住,有d野自己分到既人地係真係鍾意你定當你係提款機。

當然我唔係鼓勵各位去沉船,我都見過唔少on99俾人當提款機都唔知既,但係咁多位ching咁有經驗,我相信大家都恒量到值唔值得咁去做。

話說小弟就唔係去左泰國玩左好多次,但就每次都緊會有d奇遇(沉船)咁。(我唔係讚自己呀下哈)

第一次去係2012曼谷,果時係b記搵左條女(我叫住佢k先啦),由於果時個fd(我叫住佢a先啦)已經搵左女,唔想佢等我太耐所以我都係求其搵條ok既就走。

去到酒店都係果d啦,但係就服務好好,侍浴、環吹等等。(果時都未有咩特別)

去到第2晚,原來a仲沉先過我,話要去搵返第一晚條女,咁我第一次去又唔識咁我咪又搵返k囉,去到b記唔見佢打俾佢佢話返緊黎(第一晚攞左佢電話)

今次比第一晚大家熟絡左好多,搞到大家興烚烚時佢捉住我碌9問左句 do you believe me ? 去到呢個位小弟不才小腦戰勝.......

帶返頭盔先,大家出黎玩當然安全措施要做足啦,唔好好似小弟咁(雖然小弟好彩,到而家都冇事),但係安全都係最緊要。

講開又講,其實唔係我地呢d玩既先識驚,你估d女唔驚咩(但係以我所知,d出名既agogo、浴室等等既女都係有驗身証明既),但係都係果句啦,安全最緊要。

咁果晚就夾夾埋埋做左3次,仲要有次唔小心射左落佢隻眼到。咁因為我第2日就落pty,咁就同佢講啦,點知佢話佢又會帶屋企人去pty玩。

點知到左pty第2日,k又真係打俾我話佢係pty叫我去搵佢,仲要帶埋我去搵佢屋企人,果時真係勁老監。

其實佢同佢屋企人黎pty一日既啫,跟住佢同佢屋企人講話同我去行下,咁講就緊係去酒店啦(佢冇問我要錢)。

之後我返返香港後都有keep 住同佢傾左幾日,但係其實我唔算真係鍾意佢同埋當時既我比例理性哈哈,所以冇keep落去。

以上係我第一次去泰國玩既奇遇,仲有幾次太長喇大家想聽再講,2位真正女主角未出場。

當然如果大家有類似既遭遇大家可以交流討論下。

最後講多次呢個post唔係鼓勵大家沉船,謝謝。
Ching實係靚仔啦 囡囡咁林你 期待
下個包膠
回覆 讚好 不讚 使用道具

小弟都係好彩啫...
不過我都同意其他ching咁講簡女真係唔好貪相頭,咁當然又唔好話好差啦,簡個有feel既真係好玩好多有feel好多。

回復 ka_yiu #1 的帖子

快D分享下一個女主角喇.不過師兄又真係勇

唔好諗我係邊個 發表於 2017-6-3 13:25
回復 ka_yiu #1 的帖子

快D分享下一個女主角喇.不過師兄又真係勇

今晚等囡囡返左工後會岀,但確實時間答你唔到哈哈

師兄快D,等緊主角出場。來自: iPhone客戶端

1314.ww 發表於 2017-6-3 13:45
師兄快D,等緊主角出場。

今晚今晚

我都想沉船的感覺 我已無G運所以無得沉

期待主角出場

感謝師兄報告

如果女人總會愛上幾個人渣時,男人沉下船算得係乜吖。識得抽離角色而懂得返回現實先係長有長玩嘅王道。

留名再等聽故 沉下有唔同經歷係正既 如果唔係玩沉船留係香港禁鐘/call酒店女得啦

最中意睇沉船故事,各位高手都好有深度,睇高手過招,仲好睇過靜哥哥同容兒。

回復 唔好諗我係邊個 #4 的帖子

真心勇,我吾敢比小頭贏

ka_yiu 發表於 2017-6-3 12:26
小弟一向做開CDrom,最近好似見有幾多ching都有沉船咁,就開個post講下自己既故事同大家討論 ...

似係比囡沉喎,師兄應該好靚仔

羨慕中⋯⋯

如果唔係以前沉過件港女sp
搞到免疫
我都想試下沉下泰妹

唔知道師兄有無睇我報告。。。我宜家都差唔多上翻岸啦。。。

因為感覺女女唔系 真系like我 。。。但係距又從來無問過我要其他錢。。。。

所以就不再評論啦 哈哈

quewenrui 發表於 2017-6-3 18:14
唔知道師兄有無睇我報告。。。我宜家都差唔多上翻岸啦。。。

因為感覺女女唔系 真系like我 。。。但係距又從來無問過我要其他錢。。。。

師兄你份包膠一個月前都唔夠 咁快爬返上岸??

comeonjames 發表於 2017-6-3 18:32
師兄你份包膠一個月前都唔夠 咁快爬返上岸??

你無話 師兄一個月上岸 都已經幾痛苦噶啦。。。

得不到的一直在騷動。。。系咪先。。我又唔可以話飛過去就飛過去

既然系咁 不如就唔好想法太多啦