[曼谷] 沉船討論(長文冇圖)

回覆 讚好 不讚 使用道具

190250 發表於 2017-6-3 17:04
似係比囡沉喎,師兄應該好靚仔

咁岩大家岩feel啫

vici 發表於 2017-6-3 18:07
如果唔係以前沉過件港女sp
搞到免疫
我都想試下沉下泰妹

可以話泰妹俾到你既野港女唔會俾到你,相信有經驗既ching會明我講咩

quewenrui 發表於 2017-6-3 18:14
唔知道師兄有無睇我報告。。。我宜家都差唔多上翻岸啦。。。

因為感覺女女唔系 真系like我 。。。但係距又從來無問過我要其他錢。。。。

如果feel到唔係真係like咁就緊係及早上岸啦

唔好意思各位ching,小弟諗諗下都仲有其他野想分享,所以女主角今晚都係唔會岀場住。

今次想分享既係反面教材黎,所以唔係話次次沉船都係好既,我都瀨過野,好在及早抽身。

其實係曼谷既故事已經告一段落,以下落黎所有女主角都係係pty既。

話說早係2011,我同a同另一個fd去pty玩,果時真係去玩。咁我地就係某個pty既商場入面(邊間唔開名啦)見到佢-N。

好時第一眼見到N我即刻同fd講哇!呢件好正!!!果時真係覺得佢好靚。N係商場入面做,佢好高、好白、眼大大成個model咁。

果時係個商場轉左2個圈就決定去問佢攞電話(係香港我打死都唔會夠膽咁做!!!)

我行過去果時佢又望住我,行到過去問左句can I have your number?

呀屌丫,佢好似聽唔明我講咩咁,咁佢d fd 就同佢講左幾句佢就明左仲真係俾左電話同fb我tim。

因為第2日就要岀bkk所以果日就冇下文喇

果時真係好鍾意N,都有過去1,2次去搵佢,睇得岀佢係開心既但係佢就好少會同我岀去,都係繼續返工,去接佢返工又話夜要返屋企。

係hk打俾佢又成日唔聽又話唔得閒,但係聽親就話掛住你。果時都覺得怪怪地架喇。

呢段時間過左年半左右,係2013年頭,即係k之後,我去pty搵N,今次N就真係請假陪我喇。

但係岀左去一陣佢又話屋企有事要返去,果時都唔覺意。我返返酒店過左陣有個我唔知邊個既電話打黎,我聽左竟然係1個英文幾好既泰仔問我係邊個,話佢係N husband,仲話要黎搵我,果時真係嚇到瀨屎!!!

咁我就去搵N d fd問啦,屌佢老母個個扮哂野話唔知,淨係話幫我搵N。

最後佢地同我去見N,真相大白,原來佢識左我後就同左個泰仔一齊,平時唔聽電話就係因為同泰仔一齊。

今次俾人發現就係因為N請假但係冇同泰仔講,泰仔去搵佢知佢冇返工所以打俾佢,所以N就話屋企有事要返去。

果時真係好失望,所以我都好決斷咁完左佢。雖然果時N係咁話鍾意我,但係我已經唔可能再信佢喇。就係咁一句bye bye 轉身走左。

所以並唔係段段沉船都有美好回憶,各位ching如果真係沉船真係要搞清楚人地有冇仔先,如果唔係就好似我呢次經歷咁。

咁多位可能會話我文不對題喎條女都唔係岀黎做既,但係係N事件後就引起另一段對題既故事。

上次冇講明,我所講既全部野都係小弟真人真事,唔信既可以當故仔睇,信既希望可以幫到有類似情況既ching或者可以一齊討論下。侍續

回復 ka_yiu #25 的帖子

可憐的師兄~~~ 唔怕啦你大把船 haha....

等你下一個女主角喇.

quewenrui 發表於 2017-6-3 18:14
唔知道師兄有無睇我報告。。。我宜家都差唔多上翻岸啦。。。

因為感覺女女唔系 真系like我 。。。但係距又從來無問過我要其他錢。。。。

信我啦
佢真係like你㗎

我半沉啦
好回味
但又好同情佢地
好想幫但有心無力
好彩無攞contact

看到師兄的文章~想到自己感慨~我曾經當過一次提款機~但現在和妹仔聯絡越來越少~最失敗的經驗

狂浪不羈人 發表於 2017-6-3 23:34
看到師兄的文章~想到自己感慨~我曾經當過一次提款機~但現在和妹仔聯絡越來越少~最失敗的經驗

Ching 介唔介意分享下?

Liverbirdywna 發表於 2017-6-3 23:34
我半沉啦
好回味
但又好同情佢地

Ching應該有段故喎

我的故事女主角也是泰妹~因有交換聯絡方式~後來妹仔問我怎麼都沒去~後來兩地聊聊天當朋友...
聊到說她做這行是幫媽媽還賭債~一直跟我借錢~但我一直不回應~到後來老泰皇走了~妹子好幾天沒收入~還不起100000B~快走投無路~又跟我求援~就無法見死不救....我就幫忙匯一半錢幫她解決
雖然妹子後來有從良一段時間~但羨慕朋友有IPONE 7~把我當提款機~要我買給她證明愛意.....我覺得不對勁~你錢沒還我就算~還又來亂要錢~我就拒絕她~後來女生說生病~就消失一段時間~很缺錢用....
所以妹子又要下海了~但也只能相信她沒騙我~也漸漸聯絡變少~出來玩還是不要亂動情~要就正常買賣快樂~真的要私下當戀人~千萬不要錢的來往~以免人財兩失....

本著咩心態沉係重點,如果只係玩下開發下故然好
沉完或者都叫有美好回億,但正如ching講並不鼓吹
最慘係認真咁沉,呢下先痛入心
或者佢地覺得男人出得嚟玩冇個好人,但不是個個
有個好嘅邊個想係個海都浮沉
Anyway,Ching呢個post非常好

狂浪不羈人 發表於 2017-6-3 23:56
我的故事女主角也是泰妹~因有交換聯絡方式~後來妹仔問我怎麼都沒去~後來兩地聊聊天當朋友...
聊到說她做這 ...

睇ching咁講,如果係ching拒絕買電話後就疏遠你的話,咁你都知咩事啦

Ching亦都冇講你地之間有咩甜蜜野,似乎佢都好似冇乜付出過喎

冇左既錢當買教訓吧,沉船都要保護自己,由頭到尾都話自己窮,佢地真係鍾意你就唔會介意啦

回復 狂浪不羈人 #33 的帖子

感覺佢當你提款機...及早上岸吧,尼個不值得沉

間中都有好結果嘅例子。

B52B52 發表於 2017-6-4 00:05
本著咩心態沉係重點,如果只係玩下開發下故然好
沉完或者都叫有美好回億,但正如ching講並不鼓吹
最慘係認 ...

同意ching既講法

佢地覺得岀黎玩既男人有邊個好,我地都會覺得岀黎做既女有邊個認真丫

但其實大家都係人,大家都須要愛,如果真係搵到個岩既,爛玩既男人都可以唔去玩,岀黎做既女都可以好認真咁對你。咁當然要係搞清楚情況既情形下啦,唔好好似傻左咁中個頭埋去。

回復 ka_yiu #35 的帖子

師兄說的對阿~就是買經驗~如果是鍾意~自然她回頭來找我

回復 aa370251 #36 的帖子

感謝師兄提醒!!