[曼谷] 沉船討論(長文冇圖)

回復 quewenrui #54 的帖子

我呢啲cd rom都係多得呢個post
所以夠權限睇
仲有理智抽到身當然好
有時唔係小頭或理智行先,係感情行先個下慘
所以好難話收就收,我好認同
但愛情與否,要睇下你同佢嘅諗法一唔一致
你覺得愛情時佢覺得只係生意或玩下,咪做就左咁多慘案
又或者佢有需要繼續做而你接受唔到等等
所以要量力而為
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 B52B52 #60 的帖子

Ching唔好咁講
我開呢個post除左分享自己既故事外,都想有多d同路人分享自己既經歷同討論下。
多d唔同既經歷俾其他ching做下借鏡都好既

Part 3
今part好長因為要講好多野,所以分2 part講

諗諗下又有d野想分享,由於人物都幾多,我就先總括下暫時岀現過既人物先
a=同我一齊去玩既fd
k=我等一次係bbk b記搵既女
N=我第一次沉既女(佢唔係岀黎做)

上次我話N就算收工都唔會同我岀街,係我發現真相前,作為男人,我都有同a去搵食既
由於題外話,我簡短d講。
咁今次係去左pty既b記,入面靚既都俾人mark哂,a好唔容易搵到件,又唔好意思叫佢等我,咁岩佢條女有個fd岩岩st返黎介紹俾我,我見ok就去啦。

不嬲有聽開其他ching講b記女好多機車好多好串,咁我呢個又唔係話跌錢既,但係俾我再簡我唔會囉。
首先一帶岀街就知中伏,個樣同係b記入面睇完全唔同。a仲好仆街咁話"喂你條女爛面架喎"我屌你咩!
咁我都是但啦豬肉都係肉,服務又冇乜,冇侍浴求其帶袋吹2下,係好就好左可以2Q囉。所以我都唔會話完全跌錢既,所以ching簡女真係要望真d唔好好似我呢次咁求其就算。就係因為今次,所以我決定唔會再去d岀哂名既場搵女。

好喇入返正題,話說上次N事件真相大白後,我係pty仲有3-4日時間冇理由哂左佢既,所以就同a去ws搵女。上面講左我唔會再去大場,今次最後搵左間細既agogo入去(邊間唔講喇)
入到去好快就有女撩我地,咁a都好快mark到條女(叫佢b),咁佢地好快就話lt返酒店。我由於N事件所以都係冇乜心機,係呢個時候b就介紹左佢個fd,第一個女主角俾我(G)。但係今篇都未係關G事住

但係由於我都係冇心機,最後都係冇帶到G走,但係果時其實對佢幾有好感。
最尾就同a&b一齊返酒店,聽到隔離係到啪啪啪,我終於都忍唔住一支公去返ws諗住搵返G。
一入到去G認得我仲問我a&b呢?我話係酒店啦。但係係果時G已經換哂衫,即係話有客要帶走佢嚕。

由於果時都好夜喇,1-2點咁上下,台上都冇乜女,只有唯一一條睇得上眼既C。
拿拿林mark佢落黎傾好只係st,咁是但啦。
C佢唔係好靚但就笑得好甜,少黑,假大波,Wfc。係就近開左間房但唔知係咪心情仲係麻麻,果晚岀唔到。但係林走前C同我講叫我聽日去搵佢,I will make you comr tmr 喎。講到咁把炮就要試試喇。

第2日原來a已經沉左同b去左水上市場,仲講好左話今晚會去搵b,我ok既我都諗住搵C。
果晚去到求其飲2杯就帶C走啦,但係佢都兄係肯st。a就同b同G去hollywood。
去到酒店本身都係分開沖涼既,沖沖下C除哂衫咁走入黎話I want shower with you,屌丫
今晚有環吹,仲有佢真係好識騎,條腰好扭到呢。最後諗住狗仔完事,點知奇怪既事發生喇,射完抆岀黎,喂個袋穿左既呢次仆街喇。C即刻9秒9沖入廁所洗,佢岀返黎我同佢講sorry I don't know,佢話it's ok。跟住佢個樣勁唔開心,我送佢走果時衰心軟講左句I come see you tmr。佢笑左...

第3日同之後既事係第2 part再講

最後係咪想知邊隻穿呢?藍色d記呀,仲要我前前後後穿左3個,另外果2個睇下之後有冇機會講啦。

講開穿袋。。。我第一日識N女 裹陣都穿佐。。不過由於系0.01 穿過陣真系啪一聲咁 仲有小小痛。。所以即刻摞出黎 然後用佐9.9秒噶時間跑摞樓下買佐個袋袋。。。。哈哈哈

ka_yiu 發表於 2017-6-4 08:01
Ching 都岩
所以都係要睇清楚對方先好決定
好似我第2篇咁就係冇睇清楚N就去,當你發現原來對方係呃你,你真係會好失望,果時我就真係沉哂都可以即時上岸。

老實講 你唔沉有點會有心機去睇清楚距? 你想去睇清楚距證明你已經沉佐。。。?你話系咪先

B52B52 發表於 2017-6-4 13:54
回復 quewenrui #53 的帖子

多謝你有睇我回覆

師兄應該講下你噶故事。。。。應該都好動人。。。就講出黎啦 講出黎會舒服D噶

quewenrui 發表於 2017-6-4 17:48
老實講 你唔沉有點會有心機去睇清楚距? 你想去睇清楚距證明你已經沉佐。。。?你話系咪先

果時我當然係沉哂啦
但我一發現俾人呃左咁耐,個心情真係極度失望,直程係有d憎佢。
所以即刻由水底上翻水面哈哈

quewenrui 發表於 2017-6-4 17:46
講開穿袋。。。我第一日識N女 裹陣都穿佐。。不過由於系0.01 穿過陣真系啪一聲咁 仲有小小痛。。所以即刻摞出黎 然後用佐9.9秒噶時間跑摞樓下買佐個袋袋。。。。哈哈哈

我直情乜都唔知,射完攞岀黎先知仆街
屌屌下變環保一件事
但係射哂入去真係勁唔好意思囉

回復 quewenrui #66 的帖子

動人講唔上,都係啲傻仔經歷
某啲原因唔係到講個故仔了,並唔係自私唔分享
想知可以私下加wechat等,我好樂意講,當識多個朋友
反正大家都係同路人,去開泰國都可以食餐飯飲杯酒

回復 ka_yiu #68 的帖子

穿就真係未試過...突然好羨慕😂

以我既經歷
唔止一次聽囡囡講話有香港男朋友(包出來做同唔出係出來做,例如純揼骨個啲)
所以話你沉時人地又沉你都唔出奇
之但係有個別例子係佢有多於一個男朋友
跟據佢地既講法就係Easy come,easy go
係埋一齊既時間開心就算
所以都係個句,開心完就算唔好諗太多

回復 reiltak #71 的帖子

之但係咩?

reiltak 發表於 2017-6-5 00:21
以我既經歷
唔止一次聽囡囡講話有香港男朋友(包出來做同唔出係出來做,例如純揼骨個啲)
所以話你沉時人地又 ...

easy come easy go 就當然有啦,
但係真係好鍾意你既都有既,睇下好唔好彩遇唔遇到

ching,但係過程好似幾好wor!
btw,咩係沈船?

asdfggfdsaa 發表於 2017-6-5 15:05
ching,但係過程好似幾好wor!
btw,咩係沈船?

沉船即係女女俾你既感覺好好,令你好似鍾意左佢咁,而你又成日心思思想返去搵佢
大概係咁,真係試過先知個感覺係點

沉船..小弟都試....但long d 太煩了

話時話 點解咁7耐仲沒有part 2 睇噶。。。。

師兄一次過打曬出黎啦 。。好似追連續劇咁。。好辛苦噶。。

最欣賞你 系仲要次次系結尾做埋預告。。。。下次我出報告都要學下你

回復 ka_yiu #75 的帖子

明白曬😂😂多謝ching教路

quewenrui 發表於 2017-6-5 18:35
話時話 點解咁7耐仲沒有part 2 睇噶。。。。

師兄一次過打曬出黎啦 。。好似追連續劇咁。。好辛苦噶。。

因為真係太多野想講喇,一次過就真係太長喇

我盡量今晚岀part 2 啦

多謝ching支持先

Part 3(part 2)
上次講到我唔小心中岀左C後就話第3日再去搵佢。
第3日諗諗下冇理由3日都同一條女架,我話去搵佢姐,冇話一定會帶走佢架嘛
咁果晚去搵C之前我就係而家已經執左既A記搵左條女,條女幾正架似韓妹。咁我又怕我去搵C再返黎搵佢佢會俾人mark左,咁我咪話我bf左先,因間返黎帶佢走囉。
跟手去搵C,a唔洗講啦緊係去搵b,佢地已經去到可以b屌佢做咩咁妟先黎既地步。
果時真係諗住去講C飲杯野就走架喇,點知佢見到我就扁哂咀咁攬住我。屌我9硬姐,但係我心軟丫嘛。
就係咁我又帶左C走,而a又同b,G去hollywood。冇錯,G係全程去見到G攬住我既。
我同C行走既時候,突然佢話入去一間agogo到飲野喎,我冇所謂既。入到去坐左陣,我心諗點解呢間野咁都唔洗執既,d女完全冇個得。跟住C冇啦啦叫左個我諗起碼都有30以上既女過黎飲野,我問佢係咪識佢C又話唔係。佢地傾左陣,C同我講話條女因為有小朋友所以要岀黎做,果時對我黎講係幾衝擊架第一次聽人咁講。
跟住C又同條女傾左幾句,我聽到條女話ok,跟住C竟然冇啦啦上左人地個台度跳舞!
我心諗做乜9呀,我可唔可以走先。屌你C著住t shirt牛仔短褲係台上跳都完全贏哂其他著bikini既女囉,佢條腰真係扭得勁到呢!
而30以上條女又冇啦啦同我講"you need to come for her again,she is good girl",果時其實我都係咁諗既。
返到酒店開始就開始C既marketing喇,C既故事係佢本身有個男朋友,但係佢男朋友好衰,成日玩女又成日打佢,佢想離開佢所以黎左pty做。果時我係幾同情佢架再加上岩岩agogog件事,緊係加分架。
同C已經第3日喇,當然非常熟啦,佢條腰,佢條利.....
搞得咁上下,咦喂個動作咁熟悉既,C又揸住我細佬同我講左句"only you can do this",跟手就入左去。喂你唔問下我既!果時心諗要瀨野,尋晚穿袋就瀨左啦,唔通而家抆岀黎帶袋再入過咩。
重要既事又要重複,ching們真係唔好唔似我咁,最緊要安全,我都係死好彩先冇野架咋。
果晚岀左2次,到5點咁上下佢話朝早要返鄉下所以我就送佢落樓下搭電單車,走果時goodbye kiss仲要望住我望到架車轉左彎睇唔到為只。作為一個男人,咁都同你講冇沉就呃你既姐。

返到hk後,咁當然有同C聯絡啦,但係就開始發現唔係好對路。情況就同之前N咁,唔係好搵到佢,但係C比N好既地方就係佢肯聽既話,佢會同你傾。但係過左一排後,我開始搵唔到C,係連佢on既時間都停留左係好耐之前。由於果時a同b已經一齊左喇,a好快就飛起我單拖去搵b,a去到b間agogo度,佢見到C,仲俾C同我視像。C同我講話佢跌爛左部電話(咁既借口都仲有人用既),果時我同左講我幾時會去搵佢。

a返hk後,佢話b同佢講其實C係pty有男朋友,C每次只肯st係因為佢男朋友會係佢放工既時候搵佢。成日唔聽電話就緊係同條仔一齊啦,而跌爛部電話,係因為佢條仔知佢同我有聯絡,迫佢轉no.。
我知道左後其實唔係話好痛,因為N果次後,我唔多唔少都預左,加上其實我都估到少少,所以其實我接受到。
其實本來我已經plan好哂幾時去搵C架喇,突然知佢呃我唔通仲佢搵佢咩,又冇理由哂左張機票架,咁點呀?下次再講

最後想同大家講,其實泰妹既marketing係好利害,你會不由自主咁去同情佢。
當然唔係話全部都係假,所以真係要去了解清楚,去睇清楚先好作決定。