[唱K-GF] 桑拿.NC一日遊 及 其他 Update

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

神秘房

某週六…。
神秘房發咗張後生女相過來,樣子也不錯,但我因工作壓力過大鬧情緒,沒有去玩。
後來賤佬試過,讚不絕口…。

其實神秘房主打師奶,後生女可遇不可求,看來是我走寶了。

桑拿

又係週六。
和賤友去位於紅磡的溫記。

間場開咗未夠一年,環境好新好乾淨。
早段時間無乜客,招呼幾殷勤。

先嚟個乾蒸,再入大廳坐。靚女經理伺候。
我話技師要盡後生。
賤友就話要技術好。

入房。我件技師望落幾後生,樣子亦算OK,但原來佢已經三十有七!
囡囡話自己住深圳,要搭車落嚟返工,咁佢應該係北記?

佢手骨…,中規中舉啦。
不過有一PART 係按脾罅,囡囡話係「前列腺」,我就覺得只係「按脾罅」,不過都算舒服。
過程中我都有摸吓佢大脾。
到最後一分鐘,我提議集中「捽脾罅」。
於是囡囡就起勢捽,而我又爆點低,所以…
因為唔想俾囡囡知,我即刻捉停佢隻手…。
技師:「要走喇?」
我:「係。」

出大廳,食吓嘢。因為開始人多,感覺招呼少了。
我問賤友按成點。
賤友個技師四十有二,佢哋玩咗好多嘢,賤友應承會喺前檯簽多一舊小費。

埋單,優惠時段 連代支係 578.
但賤友食言,冇簽到果一舊俾囡囡。

我叫佢唔好累到大家都冇得玩,佢唔聽,我吹佢唔漲。

不知為何,喺不同既年代,我身邊總有個「極品賤男」。
佢哋無品、貌醜、孤寒、度縮、小家,當女人係PAT 屎!!!
但囡囡們都冧得佢哋好緊要。
而我自己,一般都係「好心冇好報」果隻喇。

既然個天要咁唔公平,我亦無話可說。

NC

返到屋企,瞓吓覺、HEA吓,到晚上十點半,我發訊息問佐敦十蚊店媽咪,今晚有冇女。

媽咪竟然成十二點幾先覆我,我都瞓著咗咯!
起身接電話。
媽咪話有好嘢,叫我即到。
我叫佢同我起鐘先,我即刻飛的嚟。

點知衝到落屋企樓下,媽咪又再call 我,話條女已經俾人搶咗。
咁都無法辦法…。
唔醒都醒咗,應該瞓唔番,一於照去,不過就唔駛飛的嘞,呢個時間仲可以搭地鐵尾班車。

去到十蚊店。頂!原來熟媽咪都唔喺度!
某媽咪帶咗件中女俾我,仲坐到十丈遠,全程齋劈,無溝通。

其實我係劈茶,中女就飲酒。
因為輸得多,囡囡索性幫我嗌夠三四杯茶俾我狂飲。
飲茶飲得太多都會肚痛,我覺得我好似俾人「體罰」咁。

半小時後,熟媽咪終於出現問檯。我亦乘機彈走中女。
熟媽咪話有靚妹,不過係新女(好似係第一日返),叫我錫住佢坐。

新女多數無招呼,但都好過坐中女,咁我照坐。

進來的女孩膚色稍黑,但只有十九歲,都CUTE CUTE 哋。
意外地佢又好平易近人,又坐得貼身,好好傾。
我就搭住佢膊頭,隻手就稍為「銀」吓佢波仔,抽少少水咁…。

不知不覺,都傾了兩個多小時,沒有飲酒。
埋單未到千七,每小時六百樓下。囡囡亦抄咗牌。

最近兩次,無論四樓或十蚊店,都坐到稍為黐身的靚妹,相頭亦不錯…。
其實近十零年、呢兩間場我都係長期冇運行的;
依家連續兩次坐到不錯的囡囡,其實我都幾意外。

Update 之一:老尖Angel

神秘媽咪早排call 我,話已經無做神秘場,轉咗去Angel 喎。
呢間場其實想試好耐,但後期因為「半會所」啲女不斷講佢壞話,所以就冇去。
希望今次神秘媽咪可以為我帶嚟較好的「特別安排」。

週五。因為太累,下班回家已睡著 。醒來已經過咗午夜十二點。
先call 十蚊店媽咪。但媽咪話爆場,無女。
十蚊店既問題:
一係太旺,冇女,唔駛去。
一係就話太淡,冇女,又唔駛去。
通常五次有三次都係入唔到去玩既,好煩!

OK,咁我發訊息俾神秘媽咪。
佢隔咗半粒鐘至覆我…。
但佢話有十幾條女做緊嘢,有五六條女得閒,會啱我坐。
因為已經好夜,只有搭的士去。

第一條女(A女, 20歲),清湯掛面,有啲氣質。雖然其他人未必認為係美女,但我覺得佢靚囉。

A女好nice 好傾亦幾黐身,感覺良好。

問檯,我已準備留低A。但神秘媽咪話準備咗另一件,叫我睇埋至決定喎。

B女(21歲?唔係好似),自稱空姐,仲話啱啱落機就打電話俾媽咪問:「有冇錢搵?」於是神秘媽咪就叫咗佢返嚟。

B女一見到我就傻笑。
我:「係咪飲咗好多?」
B:「冇呀。我啱啱至返工。」

跟住B全身向前傾,塊面哄到好埋,好似想咀我。
又話我做乜咁緊張,又問我係咪溝緊佢…。
玩到咁貼身,我亦順勢一邊渣波,一邊同佢溝通。

呢種「投懷送抱」又「蕩蕩哋」既氣氛…,喺香港NC其實係比較少遇到(唔計坐扒果陣)。

因為B女實在係哄得太埋,只要我傾前少少就可以咀到佢…。
但我有猶豫…。
我覺得佢個樣有少少唔自然,好似整過咁。(係整得唔算靚果隻)
所以我最後都冇咀佢,而問檯果陣我亦換番A女。

A女再入嚟。
我:「求先B女好熱情,但我都係鍾意妳既氣質多啲。」
A:「其實我都得架。」(指熱情)
我:「係?」

我攬佢埋嚟,A女亦哄到好Q埋。
我伸手入去渣波,心口好滑。
然後我哋又咀咀…

我同A女講,話我喺東京玩開既黑廳,啲女係會劣我碌嘢。
我把A女隻手放在我細佬上。
A女都會應酬我劣番幾吓,唔會大呼小叫縮手。

A女話自己都做過三樓同四樓。
三樓我唔surprise,因為好以無論去到邊度都會遇到三樓啲女。

但四樓…。
我:「以妳既招呼,唔似四樓啲女喎…。」
A(笑):「其實好多人都係咁講。」

除了溫馨之外,A女亦係近三年來、同我最啱傾、最啱咀形既女仔。
我哋講咗好多,笑咗好多。氣氛正爆。

原本我以為自己同日本妹先最啱傾,但日本人天性含蓄,唔輕易講自己私事。
對比香港陀地,架妹其實係更加「虛無飄渺」。
而今晚既氣氛,單純以「玩傾計」既角度去睇,已經超越咗日本…。

熱情得嚟無損氣質,開放程度亦恰到好處。
我覺得A女好特別,好有「情婦」既感覺。
唯一美中不足,亦係香港NC女既通病:腰圍好粗 (飲酒原因)。

過咗四點,要返屋企了。
埋單二千七百幾,為一千鬆啲 / HR.
如果係佐敦旺角,張單應該只係一千六百幾。
雖然係貴,但好開心。

Update 之二:樓上SPA

玩完Angel,返屋企瞓咗幾粒鐘。早上十點紥醒,稍事梳洗便要出門口,因為約咗賤友去樓上SPA。

上到去,馬檻格局,比想像中簡陋。
場內兩件女,一件陀地、一件泰妹,都係中中哋。

因為玩樓上SPA 係我提議,所以我讓賤友揀先。
佢揀咗陀地,咁我就唯有要泰妹了。

入房,先沖涼(自己沖)。

跟住全裸上中式按摩床,泰妹蓋著毛巾幫我按。

PART 1:意外地有板有眼,個別穴位按得幾準,幾舒服。
PART 2:大力chok chok chok,痛死 。(廣告中的特別手法係完全沒有)

完事,沖涼,出去埋單,齊頭四舊。

因為賤友玩多我十五分鐘,我要等佢。
中間出現咗個大波靚北姑,令人眼前一亮。

之後賤友出嚟,佢話好滿意。
陀地同佢玩得幾放,開價另加四舊小費。
但俾賤友講到只加兩舊成交(總數六舊落樓),之後佢話好很好玩…。

我真係唔明點解個個女仔都咁聽呢個「死cheap 精」話!
(註:我相信賤友係唔會作大呃我,因為如果唔好玩既話,佢肯定第一時間衝出嚟小柒我)

樓上SPA 今次只係第二次玩。
其實兩次都麻麻哋,但今次係平過初體驗成六舊,已算是不過不失。

因為已經唔想再哂太多時間上大陸,香港樓上SPA會擇日再試。

長文眼痛,謝謝收看。

(全文完)

補充內容 (2017-6-4 17:26):
內容修正:NC 部份(十蚊店) - 「上到去、熟媽咪唔喺度、俾中女灌茶」其實無發生過。因為事隔多事,所以記錯了(那是前一個旺角報告的內容).

補充內容 (2017-6-4 17:28):
即係話,在十蚊店,第一個進來的女仔,就已經是那個 cute cute 哋的十九歲女仔。於是一take 過留低。(我係睇番自己上一個報告先知自己搞錯了)
多謝師兄詳細報告,想問三樓四樓是佐敦還是旺角的場?
回覆 讚好 不讚 使用道具

thanks for sharing ching

thanks for sharing ching

係今個時勢如果同啲媽咪唔熟,機乎無可能有好嘢,尖沙咀場除外,但亦好少有AB女甘熱情。師兄都算好彩。
我喺xx星遇到件比你伸入去揸陀地,三十樓下,唔靚唔醜都話係皇牌,唔知以前嗰種新兴六樓正發場啲後生女仲有無?

精彩,多謝有用資料

thanks for sharing

多謝分享

多謝師兄分享

回復 cyberkencyber #1 的帖子

very stunning and detail report   thank you very much

jims777 發表於 2017-6-4 08:38
係今個時勢如果同啲媽咪唔熟,機乎無可能有好嘢,尖沙咀場除外,但亦好少有AB女甘熱情。師兄都算好彩。
我 ...

其實喺不同時期,神秘媽咪批女的質素都有唔同。
山林道前期(初相識) - 熱情但無水抽 或 有水抽但冷漠。我話批女唔惦,大家不歡而散。
山林道後期 - 超嫩索靚妹,衫外任渣。多嘢講但不算熱情,囡囡表現有少少公式化。
神秘場 時期- 可抽水,但不算任渣。囡囡由靚妹漸轉中女。媽咪話間場太新,青春索女不肯賣力。我開始停去。
Angel (現在) - 囡囡相頭OK,亦異常熱情,有情婦FEEL。係首次遇到咁好招呼。

我仲未到Angel 去試,一來無熟人担心,二我啲齋坐单身客唔知受唔受歡迎。

jims777 發表於 2017-6-4 17:03
我仲未到Angel 去試,一來無熟人担心,二我啲齋坐单身客唔知受唔受歡迎。

就算有熟人,亦無百分百保證,有時都需要一段日子同班媽咪去夾去磨合,冇得急。
若果期真係冇好嘢,只好停玩一排。只要媽咪唔係有心玩我,隔多幾個月、或當媽咪轉場時,我會再捧場。
尖沙咀的話,因為囡囡搵多好多,單客多數冇問題。(係多數、唔係絕對)
即使係佐敦旺角,如果同媽咪夾得好,都一樣冇問題。但就有要耐性,等媽咪指示先出動。雖然比較麻煩,但想玩平啲,就要落多啲功夫,冇計。

多謝賜教。

Ching

Do you mind to tell us how much money you spent each year for night life? looks like you are rich since you often go to Japan for quite expensive place and here in Hong Kong - NC which are quite expensive, too

bennycheung 發表於 2017-6-4 22:17
Ching

Do you mind to tell us how much money you spent each year for night life? looks like you are  ...

香港 NC 我可以一個禮拜去幾次,也可以幾個月都唔去一次(唔好玩果陣)。
會所自問玩唔起,俏記我亦嫌佢貴,所以香港方面、我無大家想像中使咁多錢。
有些人把錢投放在家庭、老婆、兒女、女朋友、或情婦身上。
我就把錢投放在日本。
只是大家「用錢的方向不同」,並不代表我有錢過人哋。

多謝師兄詳細報告

師兄, 加分和讚許, 對你黎講, 已經不重要了
但我還是大大的加許, 欣賞你
你是141台的超級情報人員,
所有文章都是精彩, 生動, 不亢論是日本, 本地...都是真實, 妙筆生趣,
你千萬不要收筆, 繼續欣賞你的作品 !!!