[華東地區] 7月中 河口出發!!

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

如題
5-7日
回復 明仔1216 #1 的帖子

加油師祝你食好野

加油呀!淫類嘅未來!
七月中我可能join到,如師兄歡迎同行的話,我未去過河口,只去過蒲寨玩越南女。
因大陸打太嚴,最近兩月都留港消費,希望到時好天。
師兄,可否參加?
河口县气象台2017年6月5日10时15分继续发布高温红色预警信号:预计未来24小时河口城区、南溪、老范寨、莲花滩等地区最高气温将达到40℃以上,请各地做好防暑降温应急措

我應該可與師兄同行,一齊吖,好嗎?
dangerousbaby 發表於 2017-6-4 22:51
七月中我可能join到,如師兄歡迎同行的話,我未去過河口,只去過蒲寨玩越南女。

點解唔去蒲寨而去河口?

河口又遠, 去到冇得玩點算?

蒲寨近好多, 又可以過越南去塗山, 穩陣好多~~~
ManU 發表於 2017-6-6 15:39
點解唔去蒲寨而去河口?

河口又遠, 去到有得玩點算?

你知唔知埔寨 廣東大廈 已經變成是死城,
又可以過越南去塗山
呢個有興趣
蒲寨太差了
patrickkws 發表於 2017-6-6 02:55

我應該可與師兄同行,一齊吖,好嗎?

你pm我,每日只可pm一個人
回復 明仔1216 #12 的帖子

冇錯!我師父啱啱話我聽浦寨已死
明仔1216 發表於 2017-6-6 18:30
你知唔知埔寨 廣東大廈 已經變成是死城,

原來已經冇得玩~~~~
去蒲寨冇景再由友誼關去越南塗山,我想去好耐了,有冇人知尼個越南簽證官網得吾得?發越南簽證官網前問問,尼道發吾發得.gov.vn的link?我吾想比封acc.幾年前講幼幼封左一個。唉。
蒲寨超方便,比起河口,即日可到。吾駛機票,彈性大。
dangerousbaby 發表於 2017-6-7 08:47
去蒲寨冇景再由友誼關去越南塗山,我想去好耐了,有冇人知尼個越南簽證官網得吾得?發越南簽證官網前問問,尼道發吾發得.gov.vn的link?我吾想比封acc.幾年前講幼幼封左一個。唉。

你行陸路過一定要去領事館辦定簽證, 冇落地簽證 ,高鐵四小時多 南寧,再轉大巴,三個小時,
反正你可以去, 行情已告訴你, 你隨便加一個 憑祥浦寨 群,你就知道,無謂哂時間,直接去越南都方便
回復 明仔1216 #19 的帖子

7個鐘去浦寨,實在方便啲,始終香港出發到河口最快都要12-13個鐘。但冇得玩就真係不如直接搭飛機去越南玩。我遲啲真係想直接去越南玩㗎!本來都有唸過河口過老街,不過陸路去始終簽證麻煩又貴啲(600幾)。網上簽證(200幾)都必須係機場(胡志明,河內)先搞到。不如研究吓去河內再去其他越南城市,唔知可唔可行呢?

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 22:49