40D雪白巨乳,真係一手揸唔曬,日式Nuru Massage,Excellence Service,簡直係玩家恩物,XD....

名稱: Rose Taylor profession nuru Spa
地區: 元朗
網址: //141-hk.com/zh/A43536-中環-水療SPA-RoseTaylorprofessionnuruSpa.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

返工返到好攰,感覺週身都唔舒服;
想鬆鬆骨,唯有搵Rose Taylor profession nuru Spa幫我按摩先得,
事先預約囡囡時間,準時去到佢工作室,
屬個體位,囡囡獨自一個為客人提供專業按摩服務,
入房見到佢熱情姣樣,殷勤招呼周到,笑容淫淫地,
風情萬種,果對無敵巨乳好似兩個大雪球極具誘惑,勁有壓迫感,
興奮到攬實佢係緊搓揉對白滑巨乳,真係一手揸唔曬,
超級無敵巨乳唔係講笑,洗完白白入房,先享受佢幫我按摩推油,
一開始先黎個開背,有板有眼,手勢好掂,落足心機幫我穴位推拿,
按到邊處邊處舒服,夠力水得來穴位又準,大力金剛指點穴細心按,
爽到我疲勞全消能量十足,推鬆後繼續推油,由上身推到下身,
從頭到腳照顧十足,大大力推呀推,好俾心機爲我推鬆全身,
舒服細佬都扯曬旗,水床上,日式Nuru Massage,囡囡搖胸擺羅撒嬌作嗲,
我地互相挑逗,我揸波黎佢偷桃,挺拔又夠彈手,有激情又興奮,
超級無敵巨乳波推擦背夾腸,叫佢慢慢玩都乖乖聽話,
最後都係揀左奶爆,見到天然巨乳,係男人都會咁做,
爽到我欲死欲生....狂叫昇天!!!XD.....
哇非常之正啊
Good ..Thanks report
好吸引啊
非常感謝師兄分享
回復 jimreeves #1 的帖子

noted & thanks
好身材好吸引
都幾正下
聽落唔錯喔
白雪雪吸引力大
好正好正
好似唔錯!謝謝分享!