[尋人] 富士李詩韻同港版Julia (Eugene)

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

自從換左電話之後都有大半年,一路想搵佢地,不過無左佢地聯絡,真係值得回味。
唔知大家有冇佢聯絡?
eugene 冇做喇
我都想佢重出江湖同想要返佢we7😞
我都想搵佢
回復 contraves #2 的帖子

唉! 佢又傾得又大波搵唔返佢真可惜

Eugene 之後佢間房黎左個叫阿cat, 好似李詩韻, 不過細粒d, 身材一流 宜家都搵唔到佢lu!  
回復 tangox360 #3 的帖子

佢留WhatsApp 喎
佢真係我食過嘅之中最得果個
我宜家對其他人完全無性趣😥
samsungbert 發表於 2017-6-9 17:40

Eugene 之後佢間房黎左個叫阿cat, 好似李詩韻, 不過細粒d, 身材一流 宜家都搵唔到佢lu!

李詩韻收山唔做了,唔洗再搵佢,有心既就祝福佢啦
回復 Arisa #10 的帖子

師兄講既是不是22樓果個李詩韻?從可得知李詩韻已經收山,可以講黎聽嘛
個個都收晒山
往事只能回味😞
axb10 發表於 2017-6-11 11:48
回復 Arisa #10 的帖子

師兄講既是不是22樓果個李詩韻?從可得知李詩韻已經收山,可以講黎聽嘛

係22樓果個,詳細唔方便講太多,佢現在好好,收左山就留點空間比佢,識佢既當留個回憶,唔識佢既都無謂問了,祝福佢一切安好重新開始吧
回復 Arisa #13 的帖子

師兄,說得對
希望大家不要再找她,祝福佢就可以了
回復 hyugakojiro #14 的帖子

明白! 我都希望佢可以有好生活
Arisa 發表於 2017-6-11 16:30
係22樓果個,詳細唔方便講太多,佢現在好好,收左山就留點空間比佢,識佢既當留個回憶,唔識佢既都無謂問了,祝福佢一切安好重新開始吧

請問約莫幾時收山?
呢幾個月上22樓見到門口貼紙仲o係度
只係22樓4間房成日都唔開燈
係咪太好生意一早收工
iikkiikk 發表於 2017-8-16 15:46
eugene無做啦,佢而家新工做得幾好,小弟有幸仲有佢WECHAT間中吹下水(不用PM)

回味下先,以前一個月搵佢 ...

真係好回味😌我之前都係咁keep住食佢
佢收左山 我宜家都好少出去搵女🙈
其實仲有無人搵到EU😥
回復 tangox360 ##19 的帖子

搵到請通知聲, 我都好想見佢

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 08:56