第一次去打令1

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

第一次去唸住試下咩叫打令1服務,夜晚9點左右去到....上到去3-4個客..
成班女望住眼神挑逗你示意你選拒地"
仲可以用望遠鏡望d比較遠既女女,最後選左越南妹,望落大波,上到房其實系微波(e家D Bra有馬上變大功能)
第一次試打令服務,女女幫你推油按摩系沖涼之前,又順便望下你條野(我覺得系Check下你條野有冇咩異樣,系拒眼神可以睇得出借d意嘴上講話你條野又點大點大,其實系Check緊有冇咩肉粒或者爛J)
之後去沖涼,系浴缸旁先幫你沖,然後入浴缸,其實我覺得呢個衛生問題都幾容易奶野,如果條女有問題,同你一齊浸,你都好容易奶野=.= 條女系浴缸幫你按幫你水中蕭,搞一大輪之後上床
又系幫你用薄荷漱口水吹,錫lin.幫你戴套騎上來,之後都系果d然後完事"
成個過程系幾特別既,對於第一次試呢類服務"香港肯定冇得比
不過值得一提既系呢類服務,我覺得中性病機會率好得人驚,又環保吹,同埋拒會系浸浴期間羅個西磨你條J,呢下先恐怖,如果條女系有問題.又一齊浸"(其實聽講話D大場異國女女都有做Body Check,不過其實都唔知系米)
同埋雖然d女自己應該都仲驚過d客,會Check J.始終都系幾危險我覺得
所以試完後都唸下會唔會再去   唔想搵命搏 如果你唔怕死,其實服務系好既  但系衛生安全度就極低

回返你,泰越女係有做body check, 祖記無。又,出得嚟玩就有風險,驚就唔好玩,完
回復 插插堂 #1 的帖子

认同师兄看法,希望师兄只是得个惊…
肉眼無法辨別有沒有性病
又要驚,又要好玩
darkguy 發表於 2017-6-6 06:21
回返你,泰越女係有做body check, 祖記無。又,出得嚟玩就有風險,驚就唔好玩,完

其實講就話有做Body check姐,系米有做點知
黄华德 發表於 2017-6-6 08:40
回復 插插堂 #1 的帖子

认同师兄看法,希望师兄只是得个惊…

所以少玩呢類為妙
verysuperstar 發表於 2017-6-6 10:34
肉眼無法辨別有沒有性病

好明顯條女會check你條J有冇椰菜花傷口之類
winnings 發表於 2017-6-6 11:26
又要驚,又要好玩

唔試唔知驚
插插堂 發表於 2017-6-6 12:34
所以少玩呢類為妙

直情唔好玩最安全
性病有得醫,
普通嘢,中咗到好返
大約一星期搞掂
可以避到,屋企人5會知

但出梨玩
点衞生嘅場都好
毛巾都有機會有三角蚤
中咗未即時知
5攪嘢都有可能傳比家人
到時肯定家破人亡

建議樓主咁多疑心
都係5好出梨玩
midstar 發表於 2017-6-6 13:01
性病有得醫,
普通嘢,中咗到好返
大約一星期搞掂

咁你又講得啱
其實有幾多人去打令1後奶過野或者從來都冇奶過野
搞笑。。。又要玩,又怕7爛。。。最好自己帶毛巾。。。吹時套3個dum。。。按摩時咪撲轉啵,因為床單有菌,張床上有上手精液,阿姨都冇用消毒水抹。。。

如果條女真係有病,你帶套同佢做都有風險架啦!出得黎玩,去邊個場都好,唔通你全程唔掂條女,又唔打車輪咩。我諗起金雞場戲果情景🤣🤣🤣

不過樓主咁驚的話,都係自己打飛機算吧!
我叫阿牛 發表於 2017-6-6 13:32
如果條女真係有病,你帶套同佢做都有風險架啦!出得黎玩,去邊個場都好,唔通你全程唔掂條女,又唔打車輪咩 ...

自己打飛機要先用滴露洗干淨對手。。。否則,按𨋢時會掂到上手啲菌,然後傳落細佬,冇屌西都染梅毒,好橙噶。。。
阿力達 發表於 2017-6-6 13:35
自己打飛機要先用滴露洗干淨對手。。。否則,按𨋢時會掂到上手啲菌,然後傳落細佬,冇屌西都染梅毒,好橙噶。。。

用飛機杯會唔會好啲??
飛機杯都吾好,吾知用咩制造,切左條j佢,一了白了
安全第一
好無奈 花錢才能找痛快 又怕花柳毛病跟住一起來 只好修身養性把佛拜

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 00:14