【like】樣貌似日本AV妹、身材正爆~~~口爆完成~~!!

名稱: like
地區: 荃灣
網址: //141-hk.com/zh/A54934-炮台山-兼職女郎-like.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

like
* ]5 t% a9 r9 f* C7 r% ^9 ^, h5 O9 A0 B; Y- i
仲有天然大波、極好渣手、好有彈性好柔軟、咁誇張、竟然咁堅挺、一D都唔墮、講緊係真波、
0 [0 V8 z  F; s5 ^我不由得贊嘆上帝賜給世人既禮物! 靚女大波, 人生樂也 2 M9 r: b- G- Z5 f( F* \

2 @4 |' o2 z! {( J+ G! y
) m* a3 Y" f# d; c0 Z; ?* z7 _$ X呀女見我就笑笑口話我好Q、然後俾我任啜pink lin、而最緊要係條腰、咁大對波掛係咁纖幼既BODY上  2 [7 ?- D  z- D* }5 ?3 h
簡直就係偉為奇觀 !GFF爆晒分,大車特車、波推水蕭環吹更加係不在話下、女女投入放蕩、玩過就知好ENJOY!原本已經係爆分 / i2 x* Z, A+ h; s' s# U, t" m
(樣貌似日本AV妹、身材正爆、加埋服務態度GFF、呢位女女已經遠超我EXPECTATION) 、仲要主動感情溝通,吊,我鐘意玩GFF既師兄一定明白我感受: 感覺係正到無倫 !講咁多無用, 去到見真人就知咩叫正~~~~!!!
坚挺北半球好诱人
八仙仔仔 發表於 2017-6-6 11:17
2 o4 I- \. {- k  |  ?$ n6 G& mlike
( D9 E) T1 A+ B" V0 D+ Q9 L+ S* m* l0 u
仲有天然大波、極好渣手、好有彈性好柔軟、咁誇張、竟然咁堅挺、一D都唔墮、講緊係真波、

. T6 ^4 t6 P7 T' h% W  Big balls
長腿好吸引

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-18 08:16