[唱K-GF] 金x元一夜

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

又熱又悶,都諗唔到有乜地方行,想飲吓酒,揾人陪吓,咁不自覺行咗海上,無係第一次來,但無啲師兄咁好運,好惡參半。到咗先知道熟大班已無做,唯有介枱,第一個熟女,三十尾,茶舞時段唔會有好嘢益我,但自問人过半百,要求低,咪坐一陣,真係提唔起抽水嘅性趣,換,之後坐個北北,好進取,但係都係一般,上中下任你,但相貌身材强差人意,坐咗二小時,一仟有找。
夜飯後轉戰金x元,我從未試过k压,媽咪介枱話任睇,睇中先收錢,每小時42o,無其收费,我話我唔上房淨飲唱歌喎,佢話無問题好多人都係咁。
第一個高但無波,三十中,普通樣,我無换,好試坐一粒中,比想像中好,起碼你想飲佢陪你飲,你想唱佢陪你唱,你想抽水佢拉你手埋嚟,真係抽到成手水。一小時後都係換。
换咗一個廿到尾,真係幾好樣,尤其有对兔仔牙,身材亦唔錯,起碼一手揸唔哂。又開心咗一小時。醉醉地走人,兩小時連啤酒九百。真係幾抵。
金x元會再去多次,因為聽媽咪講有幾個仲好啲上緊枱,下次比我睇。
女对我來講三十係可以接受,不竟我都五十啦,所以我覺得抵,你可能笑我。不過我对此埸好印像佢真係計時準確,你一話啱佢先起鐘,足一小時佢又通知你换女定继續,你會計到你張单幾錢,以免失算。
Ching,是否旺角高官樓上果間?
回覆 讚好 不讚 使用道具

jims777 發表於 2017-6-7 00:43
金x元 會再去多次,因為 聽媽咪講 有幾個 仲好啲 上緊枱,下次 比我睇。
女 对我來講 三十 係可以接受,不竟 我都五十啦,所以 我覺得抵,你可能笑我。
不過 我对此埸 好印像 佢真係 計時 準確,你一話啱 佢先起鐘,足一小時 佢又通知你 换女定继續,
你會 計到 你張单 幾錢,以免 失算。

有得玩 玩得開心 是好事
怎會笑你呢 下次再去 記得再出報告 
等各大 C兄 了解一下 呢個 新場

支持師兄、有好野再來分享!

同道中人,年輕女子亦唔啱我三十過外才明白點樣令男人有性趣,反而後生女子要你給她情趣……

kellychantam 發表於 2017-6-7 00:49
Ching,是否旺角高官樓上果間?

樓下有間多x來,好似係夜總會,未去过。

呢間新場既模式好似介乎夜總會同k壓之間,印象中冇乜同類型既場🤔

Anyway,搵到啱心水就好

多謝師兄分享

多謝師兄分享

jims777 發表於 2017-6-7 09:49
樓下有間多x來,好似係夜總會,未去过。

多x來 樓下就是高官
三間 都是 K壓場

一直企硬 發表於 2017-6-7 09:17
同道中人,年輕女子亦唔啱我三十過外才明白點樣令男人有性趣,反而後生女子要你給她情趣……

非常認同我都係咁話

請問師兄420是枱鍾? 咁隧道費點計呢? 謝!

no.virus.found 發表於 2017-6-7 19:52

包埋嘅,即係你做唔做都420。呀係做要比多一百房錢。

jims777 發表於 2017-6-7 20:06
包埋嘅,即係你做唔做都420。呀係做要比多一百房錢。

多謝賜教

no.virus.found 發表於 2017-6-7 19:52

一般K壓場 係上到去 所謂媽咪 會帶你入小K房,佢會出去 帶囡入房 同比包 檸茶或啤酒你飲,你可以睇幾轉囡,萬一睇唔啱 你可以走人,到呢刻 你都唔駛比錢,如果你睇啱囡囡 就要比420大元,之後囡囡 會帶你上樓上 爆房,上到樓上 時租賓館,你要比 房租120大元,囡囡會去登記 而你唔駛比任何資料,完事後走人,即總開支540大元,不用比任何tips,除非你自己想比。

爆房:囡囡一般 都會有服務 會服侍你沐浴,用波波同pat pat 磨吓你,再加水蕭,部分囡 可口爆, 之後 上床,環保吹,有部分囡 有毒龍鑽,跟住上馬,基本上 一般姿勢都得,總之45分鐘出幾多次都得,如果你想加鐘,只比囡錢420元,唔駛 再比房租。

以上係 一般K壓場 行程消費 有d非一般 係可以唔上房 睇個場點同你計 有dK壓 唔只收 420 一個鐘 咁少的

Ginga 兄果然老手,佩服佩服。

謝謝師師兄報告👍期待下次報告😬

多利來和金夢圓是同一老闆