20歲童顏巨乳,青春無敵,又清純又後生,簡直係極品中嘅極品,下次一定再翻砌

名稱: SENSUAL massaga
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A43136-尖沙咀-水療SPA-SENSUALmassaga.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

師兄咁好  Recommend,約好SENSUAL Massage,新女Angel按得吹得又砌得,按摩手勢正宗了得,青春無敵,童顏巨乳,睇落 around 20歲到,又清純又後生,身材小巧,真係弗到冇得頂,可龍舟掛鼓,超值一試,想停都停唔到,
一入到房就攬實佢,車到佢暈妥妥咁,佢立馬幫我除衫,服務好熱心周到,沖完上床享受佢幫我按摩…
一開始先黎個開背,落足心機幫我先按,從頭到腳照顧十足,力夠指準好能舒服,按得好好,
跟手推油,逐步逐步慢慢按推,推到咁上下,爽到我疲勞盡消。
我有搓對彈手大波,相信冇乜男人會抵受得住佢一對渾圓巨乳嘅誘惑,熱情風騷,床上功夫了得,
用脷同我全身漫遊,從上到下搞得我欲火中燒,環保擒住我碌野,奶春袋啜波子,吹含奶啜都一一用到齊,真係吹到眼仔碌碌,用淫眼望住我下下自動波深喉著爽到神魂顛倒呻吟震震,舒服得要死,吹到碌鳩隨之變得又粗又硬,
重要時刻上套,騎住我坐插到啪啪聲,神仙洞窄窄,更擺出一副欲拒還迎嘅態度,簡直令細佬慾火上升,換推車,靚羅彈力十足,爽到我忍不可忍,
最後掛鼓,叫聲又銷魂又夠淫蕩,搞到佢高潮迭起,男女都好興奮,啜住波波大力插到爆!
大波女好选择
大波女好选择
Nice boobs
Thanks for the report brother good news
好似唔錯!謝謝分享!
身材好正
哇,非常之正喔
正到無倫
真的很能正
滑溜溜好吸引
真係正啊
正到無朋友
身材好到不得了
回復 peterpaulmary2 #1 的帖子

好想試試
回復 peterpaulmary2 #1 的帖子