【may may】樣貌好有嫩模味道,而且好有星味~~~正爆~~

名稱: may may
地區: 荃灣
網址: //141-hk.com/zh/A47799-炮台山-兼職女郎-maymay.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

may may' c& M: M5 c0 V( i

) w4 _9 q9 [% A- r, C" X) y8 A非常EASY! 主持人好friendly好好招呼,安排順利,我冇遲亦唔駛等,上房,見到女女,同D廣告相冇出入,確係靚女,你話佢做過封面雜誌女郎我會信,對眼電到我心卜卜跳 ,JJ又硬到咩咁。呀女問我佢掂唔掂,我話好OK呀,好掂呀,佢好LUM咁攬住我,錫左我一下,跟住呀女就報鐘,淫蕩時刻正式開始。
0 C2 Y. k- j7 E* x" |8 Q; E* n  o- n8 f3 t3 J
樣貌好有嫩模味道,而且好有星味,五官好好睇,有大大隻既電眼、又有超性感既咀唇 ,淫蕩同埋靚索相配合,真係睇個樣都掂晒,如果期期有D咁既MODEL樣,我地真係發達啦。一除衫,一睇,身材FIT到漏 ,走肥苗條皮膚滑,仲要有前有後,引死我咩,美麗既胴體,真係睇又爽,摸又爽! 好香滑既肌膚,真係正到呢,錫晒佢全身,真係好滿足!
诱人的身材好选择
八仙仔仔 發表於 2017-6-8 10:41
. v) G: X5 q3 R+ P3 J; Bmay may8 r. F3 ?0 @$ U/ _; u- v
3 N. h# f* l" \& C5 ^; f: H6 h
非常EASY! 主持人好friendly好好招呼,安排順利,我冇遲亦唔駛等,上房,見到女女,同D廣告相冇出 ...
; k8 ?! x! b! N
Looks so charming

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 19:38