Forever Spa,新新幼幼Jessica,雪白純天然36F童顏巨乳,爽到欲出不能一飛衝天!有相有真相

簽到
名稱: ForeverSPA
地區: 上水
網址: //141-hk.com/zh/A49484-銅鑼灣-水療SPA-ForeverSPA.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

銅鑼灣forever spa,新幼幼Jessica,童顏巨乳,
豐盈挺拔嘅雪白純天然36F巨奶引死人,貨真價實,
人靚身材正,五官標緻,輪廓分明,天生麗質,
幼腰靚羅長腿美足,皮膚白白滑滑又有彈性,
笑容甜美少女身材索索地,好有時代感,性感撩人,
大家激情擁抱,十足女友feel,兩人十足一對打得火熱嘅情侶,
自己沖洗完好快返出黎,落足心機幫我先按摩,一落就知佢手勢正宗,
佢之前跟大師傅認真學過,名師徙弟,一收一按好舒服,前後上下幫我按到十足,
推埋油疲勞盡消,手法好夠專業水準,前列腺保健,十指好似十支小電棍,電流十足,推到細佬由半硬變全硬出場,
開始進入下一個環節,佢熱情招呼,笑容滿面,佢嘅柔情攻擊令我無法抵擋,
雙手齊出,擠、壓、夾、揉、我細佬,爽到我慾火高燒慶合合起來,
最後係佢淫叫聲中配合,細佬口吐白泡死咁泄,相信試過嘅巴打個個都話正。
Thanks for the report brother good news
好似唔錯!謝謝分享!
好货色好吸引
謝師兄報告
身材好正
正到無朋友
回復 HK109 #7 的帖子

哇,非常之正喔
正到無倫
真的很能正
Looks leggy and sexy
回復 fisher88 #11 的帖子

聽師兄咁講, 真係要去試試JESSICA