樓主: gorgeouslady

[援交女友(PTGF)] A real gorgeous girl that u never forget me!

回復 gorgeouslady #1 的帖子0 N; i2 i9 X9 N( U; \
# y' n+ y6 O2 z
謝謝分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

啱啱試完,女女真心靚女,靚過張相,好好服務,好有女友feel唔吹鐘
3 [; c+ L# y" {6 j* K0 A- W我會番食,但唔知有無機會,要約就快手,佢可能岀國呀!

$4000/$8000,貴過鑲金

唔信果啲未去試下囉, 又唔好咁大戎心!

又新account ......哎。成日引我笑

gorgeouslady 發表於 2017-6-9 04:04
6 N" M& M! T& A' ^我係Isabella,26歲,新移民,白話不流利。6 A: o" x& p0 N7 s. f: b
歧視大陸人的不要找我,任何事情在我眼中存在的就是合理的。
7 M+ y* @9 Y9 b生 ...

( L& H; D% H" c" W* I2 f3 m: m7 L: q/ a) @) g
加咗囡囡的微信都成個月,因在越南工作,昨天下午才回到香港,和囡囡約好晚上在太子酒店會面,一開門就見到有氣質和星味的美女,我花1500 1小時服務,和她談話都自然,不用破冰,還好有女友feel,囡囡有165 左右高B cup 姐姐組,要巨乳和幼幼的師兄可以不用花時間啦,不過她正是mcot, 沖涼到上床的服務到位,好像和自己的女朋友一樣,小囡囡超緊,可能小弟弟是大頭仔試咗3次才入到,不過白話唔流利和囡囡很喜歡照鏡。我都好想收埋食,不過常常要出門工作冇計啦。$ b/ ~( Q2 ~7 t2 A! e0 ?
& R* d+ v  q# S( t2 \8 h5 a
補充內容 (2017-7-17 02:43):
* o7 }. _, S" D4 ^囡囡不是Agent, 為生活才來香港做CC

peter7773 發表於 2017-7-20 08:57
( l0 c  h( ^  H  s; u  ^& |回復 gorgeouslady #1 的帖子1 w, C8 o7 U& X
$ H& b% W/ S7 l" r. D# B
v7 找不到? 請pm

1 o0 q8 X" J! \1 L2 T/ s8 a/ G睇頂樓!

人生第一次report 6 Y9 H" k! E* W8 O/ P
一次難忘既搵女經歷,洗左4000蚊但都真係超值,難得一見既Model級靚女,真人比相靚好多,一入房就好岩傾好有女友feel,見完佢感覺以前搵既好搵笨!

7 i) ]$ k: w- }" [8 M5 l
Gaba 發表於 2017-7-22 07:46
) L# p' F: \* k5 ^4 b; K人生第一次report 1 N4 m8 P! ~% X4 M& h
一次難忘既搵女經歷,洗左4000蚊但都真係超值,難得一見既Model級靚女,真人比相靚好多,一入房就好岩傾好有女友feel,見完佢感覺以前搵既好搵笨!

5 e$ o5 L1 P" n  q) F2 }
. P' N$ C# I6 M& e0 }) V太恐佈了.... 0 l8 W. K" ?  s5 G
  @4 b0 i; m8 h3 i" [5 y* S: O0 Q
4000大元, 玩幾耐?0 W% ?: N0 j7 T2 }  t

1 k& r( q$ K- W; y: J3 k. D2 P3 w# d/ _去台北飛一轉都得6 j: i& W# `5 V; G( v! A$ n! V
去澳門搵女玩返晚都仲可以.... ; X9 l4 Q0 t2 U
搵CC/HG 3p仲得...... ' `5 y' V: y# G

覺得有少少貴囉

回復 笨小馬 #72 的帖子
# p. ^" J& y9 z. r
3 |# j5 C/ T, a* n, I呢D野,碗仔翅或雞鮑翅都係任君選擇架啫,8 Y2 Z6 |: T6 V1 Q
咁講富士四舊水都攪掂啦,唔同消費唔同享受!

回復 笨小馬 #72 的帖子
( V) _5 c* q5 {6 i) a; X
! l6 E2 b: a# Z師兄肯定係食家~

笨小馬 發表於 2017-7-22 11:40 8 k- S9 i) F" e/ H4 ~& C. M$ D5 N% q
太恐佈了....   j. p$ k( T: H+ s. ]: ?
0 s, ~4 F+ q3 k3 N8 Z
4000大元, 玩幾耐?
# R; C& A2 O2 q# K4 u' A" _( ?
咁多新人推....伏味濃!

jason5354 發表於 2017-7-14 17:02
- V1 K# c% Y, C0 {( v# O- c6 ~又新account ......
$ @+ j1 T! `2 A9 ]  v) n
咁貴、唔直矛損失!

1 g# c4 A" O1 Y  E
gorgeouslady 發表於 2017-7-23 16:37 , K' O' o& C4 W$ B* B
從上個月開張到現在已經有一個多月了。。。。從來沒有改頭換面過,僅此一貼,面對一些質疑我也不想解 ...
6 l0 H5 m# Y" A- D4 r9 P: V0 K
( H& T: _6 P& k5 O+ Y
自己讚自己的帖、這區多的是!這裡大部分都是點數党、仲自己開大量分身幫自己推帖....

我真係替囡囡不值至黎再回應的。囡囡是堅的,相同真人差唔多,亦唔係agent。 新account 亦唔代表係打手,總之唔係流。至於價錢方面,有人鐘意去酒店飲coffee,有人鐘意去茶仔飲,自己鐘意就得,比得酒店價錢當然預期有酒店服務及質素,無謂抹黑囡囡。