樓主: gorgeouslady

[援交女友(PTGF)] A real gorgeous girl that u never forget me!

- x; o. @6 q) r$ V. u師兄,真的徦不了,假的真不了,囡囡有什麼地方得罪了師兄呀,師兄要這樣唱她呀!做男人要活得風流不要下流!
回覆 讚好 不讚 使用道具

tlcausa 發表於 2017-7-23 20:01
/ k- z9 ?, ]; P" \9 x師兄,真的徦不了,假的真不了,囡囡有什麼地方得罪了師兄呀,師兄要這樣唱她呀!做男人要活得風流不要下流!
* K8 s& V) e8 `9 p
師兄講得好岩,出黎做都係為勢所迫,對人有偏見都唔好打爛人飯碗呀,呢種人既行為簡直不齒!

& P; \- f) @7 _" G0 m/ O
tlcausa 發表於 2017-7-23 20:01
+ H6 H( c4 \$ a% ^師兄,真的徦不了,假的真不了,囡囡有什麼地方得罪了師兄呀,師兄要這樣唱她呀!做男人要活得風流不要下流!
& B- g: {5 H" J

/ K0 L3 Q, b5 A3 ]$ P$ p師兄、我冇唱佢、3唔識7做乜要唱佢!我講係我想和我所見所聞唧!呢個版區好多A剪、點咭党手法係咁、唔信自己去睇睇其他帖!好嘅真係唔使自己推!要推嘅都係A剪女!仲有、你風流又好、下流又好、你保駕護航關我鬼事咩!

本帖最後由 擊起千呎浪 於 2017-7-24 00:05 編輯 - [) I" w- O- f. Q. R3 E: p( m
mmttaawwww 發表於 2017-7-23 22:16 7 a  T* ?; E# q
師兄講得好岩,出黎做都係為勢所迫,對人有偏見都唔好打爛人飯碗呀,呢種人既行為簡直不齒!
% Q+ X4 s2 m3 O0 R$ D7 V

0 \2 c1 g2 G/ d8 y# @& i& X3 E又用新account 唱雙簧?講一句就打得爛佢飯碗....咁就唔方好嘢喇!
9 B* R$ {0 P5 \, m! v+ F
0 L2 A; Y& Y, n- i0 z. z  R補充內容 (2017-7-24 00:29):
+ b' W- _# |8 R# T, jSorry, 可能我真係打爛咗d寫狗飯碗!

( Y* A5 F$ A8 q7 b4 L: {. _+ \都係果句:咁多新人推....伏味濃!

擊起千呎浪 發表於 2017-7-24 00:00 * p9 d, |3 I# i. |
又用新account 唱雙簧?講一句就打得爛佢飯碗....咁就唔方好嘢喇!

. {9 D, |% h) m) x唔該唔好亂作野好冇,新人就唱雙黃
/ y; }* U$ S' U3 o點都好,唔信既繼續唔好信
# S/ |& u2 `0 N0 Y不過希望唔好再話人地伏

mmttaawwww 發表於 2017-7-24 00:30 4 t# J) t0 Q7 E& l: r
唔該唔好亂作野好冇,新人就唱雙黃
  l0 \' _" c( v6 y點都好,唔信既繼續唔好信1 @+ D! o0 K- U# u- I
不過希望唔好再話人地伏
# J2 G" x% i0 d8 p1 Q$ u( P3 K2 M
我都係果句:咁多新人推....伏味濃!

擊起千呎浪 發表於 2017-7-23 07:59
1 @* ]  `- r" z3 p. T# D師兄、我冇唱佢、3唔識7做乜要唱佢!我講係我想和我所見所聞唧!呢個版區好多A剪、點咭党手法係咁、唔信 ...

/ ^& R% e  X' X# t2 \( b" w師兄,你都講3唔識7,不過你在想和唱囡囡都不知道,有病要找醫生啦!做人要有品呀!

先加 wechat 再看看是否 agent 女

tlcausa 發表於 2017-7-24 01:13
$ Y4 z& S8 G3 I師兄,你都講3唔識7,不過你在想和唱囡囡都不知道,有病要找醫生啦!做人要有品呀!

7 R  I8 g% {% g* X/ R  Z+ U" @師兄、冇品果個係你呀!
2 K' R( m" t  h/ _; `/ e在討論區各紓已見好正常、叫人睇醫生...你d係乜品呀、寫狗!0 c) L7 Y1 N" i- w/ s
仲有、你咁幫條女、你收咗條女乜好處呀?

tlcausa 發表於 2017-7-24 01:13 ) Y  a6 x- v) P% T9 E! C3 {
師兄,你都講3唔識7,不過你在想和唱囡囡都不知道,有病要找醫生啦!做人要有品呀!
" c( ?+ Z- U* @3 z
應該有有位人兄係agent黎,怕囡囡自己接搶生意,所以不斷抹黑黑
! t  a, I( T6 X# A* {' t7 C哈哈反正網絡世界留言唔駛負責任,講乜都得) k' w- m5 `) O- S. f9 d
寫狗咁專業既職業我就真係做唔黎,冇咁既才華
% H( z# S) u5 X& W5 }9 H# w2 C# x0 L

寫狗當道!大家自求多福!
3 }9 c6 {$ \/ L: i# r/ n& O3 o9 W3 h% O- U& T# g, M$ I9 D6 \' K
都係果句:咁多新人推、伏味濃!

回復 gorgeouslady #1 的帖子
8 f/ k7 Q3 Z2 a9 ]5 _6 X, Y& l2 U8 m0 `. J: z/ P2 {" z
實屬天生麗質的美女。要身材有身材,要樣貌有樣貌,要服務有服務,真正GFE

其實囡囡個帖出咗成個幾月,只有好評同懷疑,仲未有師兄的真正中伏報告。咁不如中過伏嘅師兄你出嚟講兩句。

$4000?!!!!!% ^0 `$ M( h! s( e# X& i
No way!!!!!

回復 gorgeouslady #1 的帖子
* g0 W3 ?8 P5 g! Y3 H3 @8 J- w$ v, a1 }# [; Q/ r5 I
https://zh141.com/forum.php?mod=attachment&aid=MTI5NzcwODZ8ODViMTA2ZGF8MTcxMTYzMzY3NnwwfA%3D%3D
0 Y- y5 ?; c2 r- y1 w/ ]' r+ p3 q服務超贊
+ {7 W; y) g$ F3 L, Q  Y1 y- q7 @/ J

Cltmz樂 發表於 2017-7-27 19:54
" i/ g- S# M- I1 H: y% S& y回復 gorgeouslady #1 的帖子3 @# m, C- ?. \/ p5 w# H

- K& @& h4 ^0 G  u+ ]% Y. d! khttps://zh141.com/forum.php?mod=attachment&aid=MTI5NzcwODZ8ODViMTA2ZGF8MTcxMTYzMzY3NnwwfA%3D%3D

/ C; ], y* B& B2 Z* }" _6000三粒鐘....釀金咩!包夜都唔使咁貴、真係痴痴哋!