[粗人粗語] 有無女仔朋友問你點去做援交..

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

有個女仔朋友(以前有扑過佢)...因為比人炒咗...同佢飲嘢時..佢突然問我想去做援交或一樓一..問我點開始. 我突然啞咗唔識應佢.

有無人都試過? CHING點答.

我嗰時無口花花叫佢去試鐘..因為估佢會收我錢..但係都同佢講下行程..話係其他朋友講我知..
回復 slave_11111 #1 的帖子

Share contact,呢度大把師兄幫佢
講名佢比我中出過。。哈哈

睇下佢自己點諗先。。。吹水多啫。。

飲大咗姐。第二日又第二樣嘢。

係真吾係?
Lee 度啲師兄一定會有興趣
用手機回應 Im_lost #6 的帖子

嗰晚同佢計過條數。。每個月賺得個萬幾。。唔值
噚晚佢text 我。。話比人上咗無錢收。。。我都一早話咗佢。。

最後仲要我唔係香港都要長途聽佢喊。。。
噚晚佢text 我。。話比人上咗無錢收。。。我都一早話咗佢。。

最後仲要我唔係香港都要長途聽佢喊。。。

等我幫佢,我一定俾錢。
回復 slave_11111 #9 的帖子

我都幫我都會比錢佢!如果係我杯茶長期幫佢都得!
有食唔食,罪大惡極
回復 處女座沙加 #12 的帖子

我之前唔洗錢食過啦...嘻嘻...佢一話收錢就緊係唔食啦...唔想由朋友DOWNGRADE 去做客仔..
感謝大大的分享!
樓主應該share 比我地 益下我地啦
佢無做啦。。比人呃完唔敢。。
slave_11111 發表於 2017-7-8 08:47

無做都好噶。
下海後好難上返岸,就算做返正職,一有不順就忍受唔到,想行返捷徑;但年紀一大就好難搵食,但又無正行經驗,好弊!
而且仲有各種風險,被呃錢固然運滯,遇到變態仲大劑!
話時話果個客皮肉錢都呃真無良!
wingsns 發表於 2017-7-8 10:00
無做都好噶。
下海後好難上返岸,就算做返正職,一有不順就忍受唔到,想行返捷徑;但年紀一大就好難搵食 ...

Ching 所言甚是
wingsns 發表於 2017-7-8 10:00
無做都好噶。
下海後好難上返岸,就算做返正職,一有不順就忍受唔到,想行返捷徑;但年紀一大就好難搵食 ...

Ching 見解獨到

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-24 08:28