42吋巨乳+原裝進口嘅Nuru gel ,Nuru MASSAGE將億萬子孫送出......

名稱: Rose Taylor profession nuru Spa
地區: 元朗
網址: //141-hk.com/zh/A43536-中環-水療SPA-RoseTaylorprofessionnuruSpa.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

身痕痕地又痛痛地,忍唔住事先預約咗Rose Taylor professiona nuru Spa,Friday 酒足飯飽準時去到,囡囡紅唇笑容燦爛,嬌豔如花,加上身材樣貌標緻,夠女人味,皮膚保養得白白淨淨,有波有腰有羅,迷人嘅曲線起伏有致,一入到大家攬攬錫錫搞能到激情澎湃,揸住對誘人42吋巨乳係咁搓揉一番,爽到佢慶合合主動幫我除衫沖涼,服務好熱心周到,自己洗白白,好快返出黎,沖洗完爬上骨床,佢落足心機幫我先按摩,一開始先黎開背,慢條斯理,服務做到足,按摩夠力穴準,有如少林嘅大力金剛指,熱情主動,健談風趣又好傾,到推油逐個位逐個位推我全身都鬆曬,真係好舒服,推按完無曬疲勞,跟手推按埋前列腺,巧技超好,推到細佬扯旗,爽到我慾火攻心呻吟震震,水床上大家瘋狂勁玩,Nuru MASSAGE配合原裝進口嘅Nuru gel ,波推夾腸,簡直係極品中嘅極品,我興奮到忍唔可忍,精關一鬆,億萬子孫即時俾曬佢。
好吊好砌
回覆 讚好 不讚 使用道具

Looks exciting

非常之正

非常之正

滑溜溜好吸引

真係正啊