[德、意、法] 晚上從OASE FKK 回市中心安全嗎?

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

各位師兄,

歐洲咁多恐襲同德國咁多難民,請問晚上從OASE FKK回市中心安全嗎?

Thanks!

Oase 門口有的士回市區的,半年前是歐元50回到中央車站,也可以請柜枱幫你叫,我上次是午夜12時半左右,在門口與的士講價的

好安全。難民吾會想起此處,鄉下地方,得外來遊客多,他們攻擊對象係上左位本地白人。

講真此處非Palace, 好多红人一般晚上十点后,落班走人,非走不可,冇野好食。
講治安,法蘭克福中央車站仲差啦!
多謝幾位師兄回覆及資訊。 咁睇黎應該安全,不過我唔好夜走。

我諗住Frankfurt 玩兩間fkk, OASE加一間近市區嘅。
近近地就去sharks啦,中央車站火車唔駛30分鐘,之後可以搭的士或者索性行十分鐘過去
germany is generally safe compared to many other European countries
回復 CRO123 #1 的帖子

很安全啊,门口就有的士,都不用柜台帮你叫,50欧左右。二十多天前刚去过
回復 CRO123 ##1 的帖子

感谢师兄分享11感谢师兄分享
回復 CRO123 ##1 的帖子

感谢师兄分享感谢师兄分享
师兄租车去是不是比较合适呢

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-18 20:40