豪華新場Enjoy Spa 新女ANNA青春無限!熱情奔放!玩得砌得!

名稱: Enjoy SPA
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A54540-尖沙咀-水療SPA-EnjoySPA.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

近日上4台,見琴尖沙咀最近開左間新場,Enjoy Spa!作為搵食先鋒,當然要去一次!
尖沙咀呢個地方,向來都係不少師兄去玩的好去處!難得昨日打風,提早收工!當然要趁呢個空檔去放鬆一下!事先打去預約好,費事去琴囡囡返晒屋企避風!

上到去感覺都幾豪華!地方又夠大,感覺舒服,高級!相當唔錯!入左房,唔使幾耐就有囡囡ANNA入來!囡囡身型都幾好,要波有波,要蘿有蘿!又夠後生!傾落完全係100%香港女仔!絕對唔係陀北或有口音!香港人當然要支持香港人!值得一讚!ANNA係本地妙齡少女,瘦底大波講野斯斯文文咁,溫柔體貼型!又Q又可愛!波絕對有C!瘦底大波!

Part 1開始,沖完涼後訓係到先幫你按一按背,囡囡話自己唔識按,但會盡力按咁話!但我又覺得按得唔錯,力度位置都按得唔錯,成個背都感覺放鬆晒,舒服到差D訓著覺,可能工作太忙啦!哈,但一轉過身,見到囡囡突然感覺成個人醒晒!ANNA按果時有意無意咁掂我下面,搞到我成枝野硬晒!
呢個時候當要進入最重要果部分!佢拎出佢最厲害武器!愛美神飛彈!我怕佢傷到我,我即刻用個頭塞落去,怕佢飛出黎!’香軟’呢個形容詞最適合不過!雙手向佢下身進攻,估唔到佢對腳可以咁滑!PATPAT又滑又好肉,愛撫一番之後,小弟弟已經硬到不得了!囡囡攬到我實一實!我最鐘意呢D女,唔會好似死魚咁等你郁,識得互動!佢興𡚒我更興奮!見佢個水簾洞都水浸!我都急不及待咁拎返剛剛入房送的日本0.01!

在一個溫馨浪漫環境,如斯美人在面前,十幾分鐘的激烈過程,加上淫盪的叫聲下,換左兩三個姿勢就忍唔住投降了!大家都好滿足!完事後大家去洗一洗身,做完依然忍唔住玩下佢對波,大家傾下計到夠鐘,真係唔捨得走!
   出黎問我滿唔滿意剛剛服務,答案唔使問都知滿意啦!傾開原來間場只有本地技師!仲俾左其他技師我睇,質素真係好!
Enjoy spa呢間新場睇怕都成為我往後必去場所!絕對超值好玩!
幾錢落樓?
非常之正how much
有時間都去試下新場
回復 twoface_1234 #2 的帖子

2K落樓,仲有個日本0.01俾我用
好波好吸引
多謝師兄分享
正喎,多謝分享。
多謝師兄推介!!真係有0.01用咁好??
勁正。多謝師兄分享。
多謝師兄分享
Thanks for sharing!
我睇完師兄個報告我都頂唔順去 馬
多謝師兄們支持!多謝

多謝師兄分享
多謝咁多位師兄支持!!
多謝咁多位師兄支持!!
多謝師兄們支持!多謝
Thank you for sharing!!
多謝師兄們支持!多謝

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 13:27