[正宗桑拿] 一樓一 vs 桑拿

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

大家覺得一樓一同桑拿,邊個好玩啲?抵玩啲?
小弟比較鍾情桑拿
回復 OnCall #2 的帖子

師兄桑拿有什麼好介紹?油麻地,旺角d埸多數d囡囡都好唔得,有冇20年前北角皇都戲院對面個間場d質素可以介紹,謝謝
桑拿揼骨十机机,同一樓一砌砌吾同類到
桑拿環境好d, 又有野食。
回復 kan36189 #4 的帖子

好多桑拿都有得砌啵 ....
我自己比較中意桑拿, 一樓一 一般4百落樓, 基本上齋砌, 做完就沖涼走, 30分鐘完事,
不如比多2,3百去桑拿, 有得焗又有餐旦面食, 加上條女真係先幫你按再做, 全過過程約90分鐘 .....
我係骨精,鐘意去桑拿
thank you ching
兩樣唔同既野
回復 kan36189 #4 的帖子

其實桑拿都有齋揼,手作仔,同開大, 睇下自己想玩咩,去咩埸玩,
回復 cbr600rr #7 的帖子

bingo,CHing ,同我一樣,我都係好鐘意咁樣,睇下電視.輕輕鬆鬆兩粒鐘
我也喜歡桑拿多
回復 hsbcsec #3 的帖子

20年我都未出黎蒲,其實油尖旺,貴有貴玩,平有平玩,我本身唔太喜歡太後生女,因為第一part完全唔得,真係好難遇後生有手藝,有D埸係有後生D既女,但如果齋玩第二part,我不如去一樓一或者出尖咀玩美少女,偉華大廈有間埸都有後生女,$800落樓,我去過一次,堅後生,不過無乜招呼係事實,有時間去撞下神,返黎整個包膠睇下
香港d桑拿食屎啦,d床又高又窄,仲要熄撚晒燈,屌得咁辛苦,你玩埋我嗰份
假如去某一個地方住返1 2晚既
咪走落去桑拿好過出去租酒店訓
又有得吊女 又任你沖涼 食野
完全免費
回復 kitfit #17 的帖子

你都係講馬交啫
回復 鬼畜輪姦 #16 的帖子

CHing 你可以兩張床拍埋一齊啊
回復 jpn #18 的帖子

馬交坐船都去左個鐘,不過小弟未去過澳門玩,有機會都想試下,去親都同家人,唔方便,哈哈

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-24 21:58