樓主: jpn

[正宗桑拿] 一樓一 vs 桑拿

回復 OnCall #19 的帖子

試過啦,一用力屌兩張床會炒番開架
回復 鬼畜輪姦 #21 的帖子

哈哈.CHing ,小弟都算有D 份量,我都試過張床開小小,真係未試過炒開,或者你可以試下拍埋牆,可能會好D,不過唔緊要,去邊度都好,最緊要CHing 玩得開心,
回復 dragon8686 #22 的帖子

旺角,尖咀,佐敦都好多桑拿,btw 尖咀應該係最貴,佐敦同旺角應該差唔多
桑拿環境好d
cbr600rr 發表於 2017-6-15 00:22
我自己比較中意桑拿, 一樓一 一般4百落樓, 基本上齋砌, 做完就沖涼走, 30分鐘完事,
不如比多2,3百去桑拿,  ...

香港有邊度桑拿場有得開大同囡囡後生啲?
OnCall 發表於 2017-6-16 01:44
回復 cbr600rr #7 的帖子

bingo,CHing ,同我一樣,我都係好鐘意咁樣,睇下電視.輕輕鬆鬆兩粒鐘

, 冇錯啦, 我都係咁諗, 有時間既話, 一定係桑拿, 冇時間但又火緊, 就7日鮮快餐算 OR 指壓
鬼畜輪姦 發表於 2017-6-16 13:26
香港d桑拿食屎啦,d床又高又窄,仲要熄撚晒燈,屌得咁辛苦,你玩埋我嗰份

蘿白青菜各有所愛啫, 你估我地唔懷念東莞既日子咩, 今時今日咁既環境, 算係咁啦,
dragon8686 發表於 2017-6-18 10:12
Which place? Pls share. Thx

淨係呢到都好多POST 有講啦, 自己SEARCH 下, 我當年都係自己慢慢掃REPORT JA
wilsonman 發表於 2017-6-19 15:12
香港有邊度桑拿場有得開大同囡囡後生啲?

開大既桑拿場大把啦, 自己搵下, 至於後生你唔好預有好多, 一個場有2,3個算好好啦,
好耐之前 試過香港d桑拿 條女樣加身材普通 諗住識按下摩 點知好求其 開大又求其 之後都冇再試了
回復 goodhell #31 的帖子

I like sauna, more relax.

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 00:54