like~~~~真人靚咁多。皮膚仲白雪雪 ~~望住鏡推佢車~~!GOOD

名稱: like
地區: 荃灣
網址: //141-hk.com/zh/A54934-炮台山-兼職女郎-like.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

like
9 u3 \% Y; l  d; S& n+ b" z8 ~  l: S9 k0 s2 Y, f  r% _3 {& f( D
一入房,嘩,點解真人靚咁多。皮膚仲白雪雪  ,第一眼就比佢對大眼吸引住, 佢仲眼仔碌碌咁望住我 我緊系手多多抽下水先啦~
& Y7 z1 Q3 `0 N. e8 I2 o" c/ J. I; ]) [; F
報鐘之後除衫,正場正式開始~即刻拖住佢去沖涼,好細心,同我玩熱狗同水消   ,好有feel好想將佢就地正法
  i0 F: ?! r2 J( }8 c/ Y& k8 C, ], Q7 K) y4 V0 b- [
上到床佢錫lin我玩波 ,愈玩愈開心,吹到我細佬硬賓賓上套 先男上,望住鏡推佢車,推一下對波搖一下,好豬服 跟住我都忍唔住轉女上叫佢坐爆我。6 ^0 @+ G* c# u# c7 f# w

: r8 k: [# X; |1 Q& H5 t9 s0 M" A佢野馬咁我一路車佢一路玩lin,而佢就ununun 睇得出佢好有心,好投入,之後就爆左~~  事後a傾計, 放假來香港賺外快, 所以做野幾有heart, 食得過rrrrrr~~~~~
诱人的宝贝
八仙仔仔 發表於 2017-6-14 14:37 / k" \7 x5 q5 B3 s
like
4 G2 w- c2 K- v6 k$ x+ ~4 z, V* t+ e1 e7 F# T3 V
一入房,嘩,點解真人靚咁多。皮膚仲白雪雪  ,第一眼就比佢對大眼吸引住, 佢仲眼仔碌碌咁望住我 我 ...

4 G* ~/ h" d+ Z4 Z2 c4 f   Big balls
試完出用家報告

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 22:45