[手提電腦] 想買 Notebook 有冇好介紹?

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

首先, 小弟唔熟電腦野, 想買 Notebook, 條件一定要有光碟機, 約 14 至 17 吋螢幕, 上限 $4000 左右, 兄弟有冇好介紹? 唔該
Ssp黄金地下,有一间卖Acer加拿大水货,可能揾到你想要的规格。
(目前较少有built-in DVD/CD player,尤其是14“)

其實E十用 DVD/CD 機會都少, External 重方便
HKOXSEX 發表於 2017-6-28 15:45
其實E十用 DVD/CD 機會都少, External 重方便

楼主话一定要有光碟机,自有企因由
fatman2008 發表於 2017-6-14 16:06
首先, 小弟唔熟電腦野, 想買 Notebook, 條件一定要有光碟機, 約 14 至 17 吋螢幕, 上限 $4000 左右, 兄弟有冇好介紹? 唔該

Budget好似少咗d...選擇唔多!
宝石蓝 發表於 2017-7-4 23:51
Budget好似少咗d...選擇唔多!

我出去睇過下都有既, 我要求唔高
多謝師兄
fatman2008 發表於 2017-7-5 17:07
我出去睇過下都有既, 我要求唔高
多謝師兄

部腦可能會好慢....
MAC BOOK PRO喇,好正
定風波 發表於 2017-6-28 09:37
Ssp黄金地下,有一间卖Acer加拿大水货,可能揾到你想要的规格。
(目前较少有built-in DVD/CD player,尤其是14“)

多謝師兄提供
HKOXSEX 發表於 2017-6-28 15:45

DVD 功能愛黎睇 AV
thx ching
中神通hhhkkk 發表於 2017-7-8 23:07
MAC BOOK PRO喇,好正

好似好貴喎
fatman2008 發表於 2017-7-9 16:11
DVD 功能愛黎睇 AV
thx ching

企只拍AV,唔睇,所以唔知我地点解要

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 18:53