[唱K-GF] 昨晚 NC 玩咗乜?

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

老尖A場,上次初試覺得好玩,於是今晚再試。
時間又係凌晨1點打後。
雖然上次A場A女覺得可以跟進,但我都係想盡快摸清個場的底力,所以都係坐番新女。

女1:樣貌中等,雖然可攬,但坐得開,談話悶蛋,只可輕抽水,CUT!

女 2:靚女一個。一入嚟就唱K,我已即刻伸手入裙底,及熨吓波仔。

點知唱完K,即刻全程撳住我隻手,唔俾我摸!

神秘媽咪問檯,明顯女2係佢今晚既皇牌,所以都好surprise 我唔留低。

我:「佢全程撳實我隻手唔俾摸呀~~~。」
神媽:「無可能!佢係同你拖手咋掛。」
我:「唔係呀。係無得摸呀!
神媽(無奈):「咁唯有換多個囉。」

捧咗神秘媽咪兩年,從來未試過連續兩條女都唔得既。相對上次的超班服務,今次我真係有少許失望。

神秘媽咪出去就同女2檢討。

神媽:「個客話你撳住佢隻手呀。妳咪衰呢樣囉。妳做乜要咁啫?」
女2:「我FEEL 到個客係想摸我,但我又覺得唔知點咁,所以咪撳住佢囉。」

聽神媽講,女2係摸得惦得既囡囡,可能係我樣衰唔啱佢,所以先唔受我玩。

到女3。有啲北北哋FEEL,但佢話佢係陀地喎。不過都算好樣,可以留低。

咁女3既服務又如何呢?
有大車。搜身OK。上下路皆通。請飲奶。並隔褲幫我細佬按摩,直至我得到舒暢為止。
最難得既係,搞緊既時候,女3一直都係甜絲絲咁望住我笑,個LOOK係好溫馨同可愛。

出咗度火,舒服哂 。最後吹多陣水,同問吓出街行情。
但女3話個場應該冇乜女出街。
呢度咁多調情高手喺度(頭尾我遇過三件),但就無個出街,我覺得好怪囉。

玩了兩個半小時,埋單二千五百幾,唯一千多啲 / HR。

只開了一枝啤酒。如果飲酒多會仲貴。

臨走前,不忘在媽咪面前讚吓囡囡服務,等佢知我鍾意咩類型。

老尖場唔平,加上依家又劈唔到酒,所以能夠陪我玩溫馨既靚女就變得好重要。下次希望神秘媽咪仍可以繼續多多關照。

(全文完)

回帖獎勵 +188 元錢

喺而家嘅NC環境,呢啲埸買小見小,雖然係贵,但啲女得嘅話都值嘅。
而家啲女好似高貴咗,我試過一次抽水,個囡囡叫我專重啲,我當堂o哂咀。我真係想問"你收晤收錢架"。
我無你咁好彩,我早幾日上四樓,坐三件,波皮都掂唔到,敗興而回,報告都费事出。
回覆 讚好 不讚 使用道具

同意,女女質素第一,價錢其次

究竟係邊樹, 每次睇完你的文章,
好想試試, 真心佩服, 欣賞你
出得黎玩, 玩得瀟灑, 玩得大方, 懂得氣派

thank you report

雖然佐敦旺角我都開始坐到靚女(但唔係成日有),價錢亦平四成,但就玩唔到呢間場咁放,所以我暫時都會優先玩咗貴場先。
啲女已經高貴咗好耐,三年前重出江湖,富記熟媽咪已經講明靚女係唔會招呼我呢類單客(其實係佢做唔到嘢)。
我自己喺四樓,根本玩唔到 walk-in,俾女激病都試過。所以同熟媽咪夾係非常重要!
依家無論佐敦旺角或老尖,全靠一班熟媽咪好盡力和刻意為我安排:年輕貌美、惦得又唔駛我飲酒既靚女。有呢方面的配合,玩NC 先會有運行。所以我以後都唔會就咁Walk-In 囉.

smanjoeho 發表於 2017-6-17 09:58
同意,女女質素第一,價錢其次

因為一間場的客觀環境因素隨時會變,所以我會趁住呢期好玩,就多玩幾次。

ck974973 發表於 2017-6-17 10:26
究竟係邊樹, 每次睇完你的文章,
好想試試, 真心佩服, 欣賞你
出得黎玩, 玩得瀟灑, 玩得大方, 懂得氣派

上篇報告已開咗名,CHING 可以睇番。
暫時兩個 大鐘囡囡分別為 A女,和 女3.
A女:有氣質、情婦FEEL、啱咀型。但條腰幾粗。
女3:尺度較大、出到火、腰圍無咁粗。
暫時我係冧A女多啲,但我會再睇多幾件才再選擇自己的老相好。
不過玩呢類場,真係好睇媽咪肯唔肯同你配合,如果帶入嚟既囡囡全部都係女1和女2,咁就一樣係碌柒!

agree ching opinion

而家嘅NC埸贵

師兄,請問知唔知A場有開茶舞時段嗎

其實媽咪比個場總緊要

Iamfatdavid 發表於 2017-6-17 21:36
師兄,請問知唔知A場有開茶舞時段嗎

我問過星期六的情況(平日我唔會有機會去),媽咪當初話係 4pm 開始,後尾改口話係 6pm.
但我自己就一定會事前同媽咪溝通好至去。
Walk - in 的話,一定存在較大變數,去前宜有心理準備…。

goodhell 發表於 2017-6-17 21:57
其實媽咪比個場總緊要

同意。我覺得大家應該先將焦點放在「如何找到可靠又做到嘢」的媽咪。
你無好的媽咪 backup,真係唔知要撞到幾時先有好嘢。
有些熟媽咪好似做唔到嘢,但如果我知道佢有盡力,有幫我費心,我會繼續俾機會。因為啲女唔得,只係時機未到。
我只會blacklist 以下兩類熟媽咪:
1. 叫我唔好痴心妄想會坐到靚女
2. 我一埋單就扁咀,然後再搵劣質女來 DUM 我波鐘。

點解我唔提大班?因為我曾經俾兩個我好信任既大班背叛過(係非常極之刻意地玩鳩我),所以我對男性從業員會有多啲戒心。當然這只是個人喜好問題,各位鍾意同大班夾請隨便。

師兄間場D 房有冇私人洗手間?如果有應該可以好好玩。我係某老尖場私人房玩到徐三食奶兼指插,如果條女肯真係可以搞埋。不過呢個場超貴,加上個女經理昆九我錢所以唔會再去。

其實貴係唔緊要,最重要係服務態度.....唉!

diu 發表於 2017-6-18 04:16
師兄間場D 房有冇私人洗手間?如果有應該可以好好玩。我係某老尖場私人房玩到徐三食奶兼指插,如果條女肯真係可以搞埋。不過呢個場超貴,加上個女經理昆九我錢所以唔會再去。

我玩的只是一般K房,沒有私家廁所。
雖然以前有見過,但也不算是很常有的設施。
而且A場未算超貴,我不預期有太多女會像女3一樣咁開放。
如果女經理昆錢,試吓換個媽咪跟,畢竟好場難求。
文中的神媽,就係我當年因為不滿某人才轉用的媽咪,結果佢係非常之「做到嘢」,而且亦較均真。

最緊要媽咪做到嘢

我久不久都會去四樓,有熟媽咪都做唔到嘢,單客真難有靚女坐。

師兄,可以pm 介紹一下嗎?謝謝。