樓主: cyberkencyber

[唱K-GF] 昨晚 NC 玩咗乜?

就係果個。
但神秘場並無執到。相反,依家果棟大廈(山林道)三層都開番哂 NC,但我應該唔會去試喇。

其實那一年我在山林道都有些特別經歷,有機會再分享。
回覆 讚好 不讚 使用道具

Cowgor 發表於 2017-6-20 14:36
值唔值真係見人見至

使錢既嘢其實好簡單,只要自己覺得開心,就算是值得了。至於其他人點諗,根本唔重要。

thank you report

回帖獎勵 +188 元錢

就來暑假應該可以出動寺佐敦場玩

ray819 發表於 2017-6-21 00:12
就來暑假應該可以出動寺佐敦場玩

我都會落旺角睇吓,不過去完日本返嚟先。

睇完各位師兄嘅留言,小弟覺依家落NC好似買六合彩咁。

早兩日上四樓刀坐到貌似學生妹既女,不過四樓張單越嚟越貴,真係要睇緊d時間,唔係好易over budget

Thanks C-Hing report

尖咀場都可以玩到咁激架~~~ N年前去山林道....d女坐到九仗咁遠架.....有次去過UNO 好少少 可以攬下. 抽水就冇.... 我估我WALK IN樓主你呢間都未必可以抽到...(睇左你舊文終於知邊間).

多謝cyberkencyber師兄分享!

艾沙后 發表於 2017-6-21 09:35
早兩日上四樓刀坐到貌似學生妹既女,不過四樓張單越嚟越貴,真係要睇緊d時間,唔係好易over budget

我成日都問四樓媽咪:「上次果件…咪好黐身既???」
媽咪就梗係咁答:「果啲暑期工嚟,而家冇咯。」
隨住七月的來臨,我諗都要 call call 媽咪咯。

老點 發表於 2017-6-21 10:55
尖咀場都可以玩到咁激架~~~ N年前去山林道....d女坐到九仗咁遠架.....有次去過UNO 好少少 可以攬下. 抽水就 ...

其實我喺尖沙咀一向都多啲嘢玩,包括山林道…。
但我去過 UNO 三次,全部無嘢發生 (剩攬果啲我唔計)。
其實試場試媽咪都係一種投資,仲未必有回報。兩年前,我和神媽都係要試到第四次先開始滿意…。

cyberkencyber 發表於 2017-6-21 21:40
我成日都問四樓媽咪:「上次果件…咪好黐身既???」
媽咪就梗係咁答:「果啲暑期工嚟,而家冇咯。」
隨住七月的來臨,我諗都要 call call 媽咪咯。

記得寫報告带揭吓細佬

回復 jims777 #53 的帖子

差不多一年冇上四樓了,今日下晝上去避吓暑。都係跟開的媽咪,差不多跟左10多年了。
前後四個囡囡,但都係失望而回。而家真係一囡難求。價錢就還算可以,兩個半小時,700多元,啤洒一打就媽咪搞掂,但我要嘅係靚囡呀....

回復 sboy1987 #54 的帖子

It's so hard nowadays, hope better luck next time

回復 diu #15 的帖子

如果是以前的鑽石它的大房有洗手間

回復 cyberkencyber #42 的帖子

That so true, good life philosophy

香港我都好少玩,大陸都有私鬦,大陸玩1k人仔乜都搞掂啦,香港最少都要2k幾,旺角都k半先落倒樓啦

sboy1987 發表於 2017-6-22 19:05
回復 jims777 #53 的帖子

差不多一年冇上四樓了,今日下晝上去避吓暑。都係跟開的媽咪,差不多跟左10多年 ...

🤔四樓兩個半鐘七百幾落樓?早場時段仲要坐唔足女先勉強夠吖?不過早場應該d北姑同扒佔絕大多數,唔洗有乜期望,果度真係冇八九點刀唔會有乜好野

4 樓老問題,大把客

你去吾去無所謂

至於囡,看G運,FOC 未必好事

4樓都有遇過有野玩的