樓主: cyberkencyber

[唱K-GF] 昨晚 NC 玩咗乜?

艾沙后 發表於 2017-6-23 07:58
🤔四樓兩個半鐘七百幾落樓?早場時段仲要坐唔足女先勉強夠吖?不過早場應該d北姑同扒佔絕大多數,唔洗有乜期望,果度真係冇八九點刀唔會有乜好野

再講番尋日四樓,第一個囡囡係坐得最耐,差不多一粒鐘,但結果亦都係近年俾我最驚嚇的一條囡。
猜猜飲飲,過程中當然手多多,佢又有D葉問功夫,咁你來我往間,當然會有D佢擋我進啦。仆佢個街,混亂中唔覺意扯到佢D長髮,驚嚇一刻就出現,長髮,完來係假髮,甩了出來,見到過半光頭.......
這一刻.......
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 supercray #60 的帖子

今日收工,轉戰佐敦明x,坐了粒半鐘,一個三得半肥後生陀地,飲得,猜得,talk得, 就係咁多。隔衫揸得....
貴過四樓,八舊幾水埋單。
真係邊度先有好嘢呢..........

sboy1987 發表於 2017-6-23 22:57

今日收工,轉戰佐敦明x,坐了粒半鐘,一個三得半肥後生陀地,飲得,猜得,talk ...

其實 「飲得,猜得,talk得, 隔衫揸得...」,仲要係後生陀地,已經係非常之好;非老尖場的話,我就一定收貨。
以前我唔同媽咪夾,自己 walk-in 佐敦旺角,99% 猜飲 only. 又唔talk 得又唔攬得,渣就更加無可能…

回帖獎勵 +188 元錢

thank you report

師兄,可以pm 介紹一下嗎?謝謝

sboy1987 發表於 2017-6-23 22:57

今日收工,轉戰佐敦明x,坐了粒半鐘,一個三得半肥後生陀地,飲得,猜得,talk ...

明珠,我諗兩年前左右去過,d女北多,仲要阿嬸多,已經冇再去,如果質素麻麻又貴過旺角四樓,真係搵人去

cyberkencyber 發表於 2017-6-24 05:19
其實 「飲得,猜得,talk得, 隔衫揸得...」,仲要係後生陀地,已經係非常之好;非老尖場的話,我就一定收 ...

咁so far我去四樓刀有唔少飲得玩得抽得水既後生陀地,所以佢旺角算貴,但性價比刀算ok

回復 cyberkencyber #1 的帖子

嘩。。都幾貴喎

艾沙后 發表於 2017-6-24 14:28
咁so far我去四樓刀有唔少飲得玩得抽得水既後生陀地,所以佢旺角算貴,但性價比刀算ok

Walk-in 的話,我會比較難遇到「可抽水」的女孩,更會惹來大量「殺父仇人」式的招呼。試足兩年都係咁,所以10個月前,我才發了篇「旺角的最後一夜」文章,當時我以為自己以後也不會踏足旺角。

但之後我改用「特別安排」的形式玩,囡囡才開始 「飲得玩得抽得水」,仲要係後生陀地。上次果件係熟媽咪的朋友(18歲),質素拍得住尖沙咀。熟媽咪引了她下海,仲警告所有人不要和她搶女,要留番嚟益我,我真係有少少感動。
因為始終主打尖沙咀,有比較下我永遠都會覺得四樓張單平。

Easonchan881 發表於 2017-6-24 15:08

嘩。。都幾貴喎

人生不如意事十常八九,但如果真係可以用錢買到開心(係真心 happy 果隻),就算更貴我都會樂意俾。

回復 cyberkencyber #68 的帖子

昨晚去了七樓都是中女坐了四個埋單一千二但沒有 feel。想去四樓但沒有熟的媽咪要食扒

請問ching . 咩叫改用「特別安排」的形式玩

kan36189 發表於 2017-6-24 17:57
請問ching . 咩叫改用「特別安排」的形式玩

- 有媽咪指示先出發

- 媽咪話有好嘢先出發
(當然呢個媽咪的眼光會符合自己標準及 不會騙我)
- 必要時會叫媽咪預先起鐘留女,確保自己去到一定坐到正嘢
- 永不 walk - in

其實我只試過三次,三次都 work. 今個暑假會再去證實,呢個方法係咪萬試萬靈。

cyberkencyber 發表於 2017-6-24 15:46
Walk-in 的話,我會比較難遇到「可抽水」的女孩,更會惹來大量「殺父仇人」式的招呼。試足兩年都係咁,所 ...

可能師兄唔飲酒,所以單客坐女,d女assume左你淨係玩咸濕

因為我有時單拖上,d女初頭刀cool cool 地,但飲幾杯講下笑吹下水,氣氛好左,就可以玩下溫馨

Juapong 發表於 2017-6-24 16:20
回復 cyberkencyber #68 的帖子

昨晚去了七樓都是中女坐了四個埋單一千二但沒有 feel。想去四樓但沒有熟的媽咪要食扒

七樓真係唔多後生女,我上去通常刀係探下大班玩下,當間中捧下場,keep住大班聯絡

回復 艾沙后 #74 的帖子

四樓的茶舞有沒有後生的呢?

艾沙后 發表於 2017-6-24 22:48
可能師兄唔飲酒,所以單客坐女,d女assume左你淨係玩咸濕

因為我有時單拖上,d女初頭刀cool cool 地,但飲幾杯講下笑吹下水,氣氛好左,就可以玩下溫馨

其實前年諗住練番啲酒量,玩番以前劈酒果套,結果身體果然還是受不了…。
搞到而家變咗真係「擺明居馬」玩鹹濕,咁就只能依賴班熟媽咪的特別安排了。

Juapong 發表於 2017-6-24 22:55
回復 艾沙后 #74 的帖子

四樓的茶舞有沒有後生的呢?

根據媽咪最新的update:
十四年茶舞佢返兩點。
跟住幾年前?改返五點。
而家,改返晚上八點。
跟住千叮萬囑,叫我下午千祈唔好上嚟!!話冇女喎。

回復 cyberkencyber #77 的帖子

四樓,經上星期再上去冒險一次之後,決定放棄了。
當年下午一點半開始,可以坐到6-7點先走,一星期 3-4次,而家坐兩粒鐘都難。
至於招呼了我差不多20年的前唱片公司媽咪,間中都會有好野就 CALL我上去,但未必次次咁啱就到時間,收山算了。

多謝師兄分享

多謝分享