[中國內地] [hlau] FS535- 超美腿model figure女女

火.. [複製鏈接]
名稱: FS535
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A54126-尖沙咀-美少女-FS535.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

劉華個食家牌未續到,幫佢出報告,仲有nat smith 師兄報告:

FS535

呢個女女有幾個師兄食完贊,一于食,搵飛仔約安排好好,準時上房,贊。

FS535 ,凡凡,幾靚女,湖北人住深圳,169高model figure,全走肥幼手幼腳長美腿玩成晚個隻,皮膚超白滑冇公仔,B波淺啡細的暈,鮑窄自然水毛不多不少鮑算一線幾靚淺啡好好插。

一見女女超好笑容話因為nat smith師兄已經介紹咗佢比我,好靚女高瘦啱晒我,即攬下咀下攬住錫啜唇,影咗好多張相好合作,攬住又車下,之後除衫去沖涼,女女洗我我又洗佢,互卒棍鮑同全身,又一路傾好開心,GFF,又大車有脷,波推我前後,車下錫下女女耳仔頸女女好敏感,棍硬晒,我卒女女鮑,正!女女跪低水消,好正,啜力好好又算又奶勁正爽死吹一輪。

出去先攬下愛撫,大車有脷,我錫佢耳仔面同頸女女笑晒,錫啜奶女女全身,錫女女耳仔頸加拿大肚池,個身滑又正,又卒女女鮑自然女濕,瞓床女女服待我,吹消上級脷打圈啜力好無怨吹超正,有眼神交流,又啜我波子,硬到鐵咁我,卒女女鮑好濕,我係咁玩頭髮女身比女吹唔叫唔停吹咗好耐,太正想正場所以叫女上自備杜A潤,女上,鮑窄慢慢入,女女上下騎超正,又車下,女女發力騎我,我玩波揸股正死,一陣我抱住女女由下至上插女啪啪聲,又車下,女女叫晒超正,隻鮑好暖好好feel,抱女到床角un,女女身好正好滑抱住爽死,女女耳仔頸好香,一輪之後即轉後推,捉女女股啪啪聲推,又揸波玩腳,拉女單手推,拉女身上黎揸波推,爽死,男上,棍磨下鮑先入,僕住女女大車住插了牙了脷,我啜錫女女耳仔頸加拿大,M腳插,交义腳錫啜咬美腿插,超正呀對腳又直又幼狂摸腳!腳上膊打椿,推住插,又M腳插,再僕住大車插,我啜錫女女耳仔頸,女女叫晒我又叫,插好耐好耐,屌到過鐘男女朋友節奏車住射,超爽,唔抽出住望下錫下,我汗晒,我錫下女女先抽出再錫女女身,女女幫我抹汗好貼心,清潔後後傾一陣先去沖涼。

沖涼出黎又傾咗好耐,女女好正唔捨得走,夠晒鐘啦再攬下錫下先走。

總結:SGFF,相頭靚model figure ,高妹身材全走肥幼手幼腿對腳玩成晚可以,吹工上級好正,鮑窄又靚自然水好好插,對我有大脷了牙了脷車,冇限番食。
IMG_2419.JPG IMG_2420.JPG IMG_2421.JPG IMG_2422.JPG IMG_2423.JPG IMG_2424.JPG IMG_2425.JPG IMG_2426.JPG IMG_2427.JPG

FS535/650

上次已經話過要翻食535
今周冇乜好野就梗系唔洗諗
衝上去

女女至少165+高
B+ cup
Model身材,長腿 手腳幼
白滑正

依舊熱情入去就抱抱,車埋來
著埋高踭鞋高過我
過水仔细送水蕭
李斯德林 衛生意識不錯

正場高級吹不叫不停,正爆

男上望落去超正好似吊緊model
後推又系好正啪啪啪
再轉返男上屌到女女叫晒
我出哂汗先爆

女女高技術玩得任舞叫得好聽 屌左幾萬下承受力高

極力推介 無限翻食
上次第5日都正,依次第二天正爆

IMG_4804.JPG IMG_4805.JPG IMG_4806.JPG 1A344B07-BD93-4B06-8139-6D165763429E-578-0000004DC9266061.jpeg
回復 [奧沙] #1 的帖子

囡囡吾错!跟队食
回覆 讚好 不讚 使用道具

好靚好正⋯跟隊
但唔跟叔叔F7

正...thank you ching

又食好嘢

對腳都玩成晚

衣個見過可是太瘦了

SLIM SLIM SLIM

诱人的身材

多謝樓主分享

靚女,有機會要試下,謝謝師兄分享!!

凸手NS齊齊F7

長腿姐姐

M字腳影相,想入非非

thanks for sharing ching

多謝師兄分享

波細 但腿搭夠

謝謝分享!

[奧沙] 發表於 2017-6-17 11:38
劉華個食家牌未續到,幫佢出報告,仲有nat smith 師兄報告:

FS535

佢第一次黎嗰陣食過,今次刀差點返食