好耐冇去既東A報告

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

星期五過澳門做野    搞掂過返晚夜

仲記得初出道澳門就係A場   果陣食到件好野  
抄埋牌 點知休息室個WIFI 屎到痺  咁就冇左件超正囡囡
今次醒啦 入完ID CAP低圖先

對上幾次都係去B場  見A場好耐冇去  一心去睇下A場係咪師兄講到咁差

入到場10點  沖涼時就聽到D音樂聲  應該玩緊GAME
都玩過晒冇冇所謂  慢慢沖唔急  對面幾個日本仔拿拿聲沖幾下就走去玩GAME
沖完入大堂 岩岩好玩完   一坐低就選美  
而家個台有高低   唔洗再睇唔到後面果D

30個囡左右  頭幾個都可以食 好快比人PICK 晒
坐對面幾個日本仔 揀晒囡等房  其中一件囡係咁電我...唔知做咩
又唔電揀佢個日本仔  過左陣電   廢事比人打 避佢目光...
樣幾好係 肥左D矮左D

經理搞掂左班日本客 見我一個又未揀囡就招呼埋我
大佬我岩岩坐低  汽水都未叫  成晚流流長我又唔趕
不過佢咁客氣  咁我就落力D揀啦

之前走馬看花咁都有心水既  有D就比人揀左
見到有2個企後排幾好樣   心口突突咁  但比前排擋住左胸對落
叫經理嗌去面前慢慢揀    原來另一個骨架大D  腰同腿都太粗
小弟瘦底12X磅  另一個原來係越南妹...睇樣真係睇唔出
近睇就知堅貨   胸背腰臀各樣分明  即刻揀唔洗諗
即刻小鳥伊人咁趴係我度  個臀真係正 彈手又挺

上房時又拍又掐 比佢知左我鐘意佢個蜜桃臀
係後樓梯停低用屎忽磨我...夠淫 我鐘意

上房已經即刻黎料   車住除佢衫   兩三下就赤裸裸  卒兩下都濕立立
拿拿臨沖涼
之後都係果D啦 想要既乜都有 大車69指插毒龍
條囡夠淫夠主動熱情   配合度又高   企係度後入一流  啪啪啪啪啪啪啪
天花板冇左鏡  我記得以前好似有  差咁D

仲記得初出道澳門就係A場   果陣食到件好野  
抄埋牌 點知個WIFI 屎到痺  咁就冇左件超正囡囡
今次醒啦 入完ID CAP低圖先

附上V7 相一張
已約FD 30號再戰馬交...
回復 marin #1 的帖子

先頂後看,謝謝分享!
回覆 讚好 不讚 使用道具

真的好正,謝謝分享!

多謝師兄分享

師兄,東A囡囡工號幾多?謝謝大大分享

成個套票幾錢呀 c Hing....

謝謝分享

好正的女女,师兄让你遇到了…

正女喎
同意天花鏡真係會刺激d

求女女老冧。。。。

我都好耐冇入場,所以都去左睇係唔係咁差。。。

其實我反而覺得女女唔錯bo。。。班越記都幾睇得。。。騷冇取消,係加左嘢比班心急人想唔等馬上要玩騷,就承惠198,咪佢自己玩私家騷囉。。。

弓起ching食到好嘢

加多張靚臀照

回復 marin #13 的帖子

真係超靓pat pat.

How can you take this photo?

I never to htis, I to D-1.  Have yopu to D-1?

回復 阿力達 #10 的帖子

抄左v7咋...
次次都唔記得睇單...

30號再去後話你知

多謝師兄分享
請問一下  消費多少?

冇買套票
同行仲有女同事  佢地一早幫我地買晒船飛

玩左AV..加左按全身..加左PART 按腳
埋單29XX

送左張COUPON 幾隱晦...
以前去B場送過張比我  未上船就掉撚左
寫到明東方XX 印晒LOGO  又美女擦背咁    而家整成擺銀包都得...
係會唔記得送D咩..

IMG_5267.JPG _

nice to see Ching still enjoy even situation nit the same as before

marin 發表於 2017-6-18 17:15
冇買套票
同行仲有女同事  佢地一早幫我地買晒船飛

師兄這優惠卷可以在東A用咩?