[愛嫖交流/分享] 女女分享 - 水療鬼鼠機賤客

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

今天跟大家分享一下上次去東XX大型水療中心,女女分享的一些趣事。

小弟可以話係呢間水療的長期客人,每次充咭一萬大概都可以用半年多,算是窮人。由於去咗三年了所以都有幾個較為相熟的技師。平時做大堂或全身都有,時間多就租間電視房同女女傾吓計抽吓水。今次就係係房中,女女同我傾計時透露一些趣聞。女女話公司對佢地在房中起鬼鼠機是時鬆時緊,明文規定不可以,所以經理也吩咐服務員間中巡視各房間動靜。如果嗰排生意唔好就會鬆少少。女女話兩星期前有個客人入咗房叫咗佢個技師朋友入嚟鬆腿,然後毛手毛腳又問佢朋友想唔想掙多啲小費?技術話可以幫佢打出嚟,但要簽5個鐘及小費五佰;客人一口答應。點知完事後個客人只簽了小費一百,技師當然發爛渣,話最少都4佰。但嗰男人話就係咁多,唔得嘅話可以叫公司經理出嚟拆掂佢!技師當然唔敢叫經理啦,因為公司根本係唔可以提供飛機服務;所以最後就只有一百小費。事後該女女哭訴懐疑呢個客人根本就係知道女女唔可能爆出嚟,所以就佔平宜呃女女起機然後就只俾一百小費,你又吹佢唔漲!!

另外我個女女又提到現在好多技師都會叫客人用微信支付付小費,因為唔使俾公司抽水。但小弟提醒大家,微信支付轉帳,收款人是會見到你的真實姓名的。大家唔想身份暴光,就唔好用微信支付去轉帳啦!
好多資訊! 好有趣!
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 毛明 #3 的帖子

呢個.... 女女無提及,我又無問添。

话到尾依D都算辛苦钱,以前听D老Ching講,出得黎玩切密输孤寒,沒錢多末唔好玩,出得黎玩就唔好偷呃拐骗,佢话有排黑的

回復 Baritone #1 的帖子

5個鐘加小費500,算係好貴,還只是打出來,不是開大。本人未試過,但有點感覺騙錢錢,可能是窮人吧!

囡囡同客仔鬥智。

乜人都有,有D專拿著數。

請恕小弟直言, 哩啲走數粉皮, 直情要祝佢早日爛 jer 啦!!

簽5個鐘+小費五佰=仟元起機?😯

技师大贪当客是水鱼,我倒觉得应该玩一下她,给个教训让她知道过分算计客人是什么后果!簽5個鐘+小費五佰=仟多元起機,过分!

東X囩我最近有去。師兄有冇大波鬆腳技C介紹下?

回復 Eccheng #6 的帖子

果度開價一般係咁 ,
唔好話窮, 我會話係唔值囉
有都唔會咁俾

黄华德 發表於 2017-6-19 07:59
技师大贪当客是水鱼,我倒觉得应该玩一下她,给个教训让她知道过分算计客人是什么后果!簽5個鐘+小費五佰=仟多元起機,过分!

人地明碼實價, 有咩過份,
你覺得唔值可以唔要架喎

Baritone 發表於 2017-6-18 20:46
今天跟大家分享一下上次去東XX大型水療中心,女女分享的一些趣事。

小弟可以話係呢間水療的長期 ...

果條友算好彩啦
個技師可能唔係做得耐
如果唔係搵人係出面等佢
佢有排受啦

maskboyz 發表於 2017-6-19 07:28
簽5個鐘+小費五佰=仟元起機?😯

我算熟客,都要三個鐘加三舊㗎

有意思的信息

回復 Baritone #4 的帖子

我諗應該有,技C唔會咁蠢未向前台加鐘就同客戶飛機。

回復 yeung_gao #18 的帖子

我所知鬆腿唔同全身按摩那些固定時間項目,加鐘是不需通先前台的。而且是可以做二個鐘但簽五個鐘的。

五個鈡加五舊太貴起個机,囡囡 技師唔好彩,上得山多終遇虎!