小酒窩讓人念念不忘的樂兒

名稱: 小酒窩水療
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A43404-尖沙咀-水療SPA-小酒窩水療.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

上一次講過臨走前見到樂兒,胸前一對雪白山峰讓人一見難忘
呢幾日心癢癢一直諗住再上去
尋日終於約好時間上去會佢一會
夠鐘直接上去,好似平時一樣入房沖涼
之後冇耐樂兒攞住杯水入房,見佢笑淫淫咁問佢笑乜
佢話,你唔係早幾日先上過唻咩?做咩咁快又上唻呀?
我話我上次臨走見到你就好掛住你丫嘛,所以咪咁快又上唻囉
佢又笑我,一輪打情罵俏後我終於趴係張床比佢按
都算有力亦有心機,一路按亦有一路吹水兼抽水,佢亦都順德人,唔係太過份都由得我
之後下半場,囡囡有咁好身材我當然唔會浪費啦,感覺非常軟熟,剛剛比一隻手大少少
而囡囡亦係一位出色機師,過左一陣我亦都忍唔住投降了
總括唻講呢次我非常滿意,主要係感覺互動方面都很好,而且囡囡身材了得,實在物超所值
noted & thx
回覆 讚好 不讚 使用道具

又700包小費?

Big and nice balls

回復 junkoson #1 的帖子

感謝師兄分享

回復 Darksecret #3 的帖子

差唔多啦~
人地都係搵餐晏啫