琳琳想快錢 請各位哥哥多多支持

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

妹妹因為有急事要用錢 請各位師兄多多幫忙7 B7 u- G1 i5 y8 s3 q
我wechat ld zoebbg2 q7 Z/ J! X7 ]3 X: P% y; D
吾做既服務 肛交口爆深喉
幾錢一q?
- J. ?+ w  E/ n+ I' p- [, l
麻煩PM聯絡方法!
ACM1899 發表於 2017-6-19 10:18 ( S+ O: j0 h9 X5 U2 @
麻煩PM聯絡方法!

' z0 A" r& n0 L2 c師兄佢上面有寫!
點數黨?
幾錢先????
吾系, 我全部現金交易
  [/ y: }* _, t: n+ T7 W" b
回復 琳琳bbg #7 的帖子
) e/ B% L/ L$ h0 c* i. x+ H5 I( ~! q6 E7 F8 f2 o! z( \# a
收費幾多先???
傾過,吾似点數黨。
Add唔到你
. \3 X( _* Z- r9 d9 Q0 h
琳琳bbg 發表於 2017-6-19 06:40 5 V' g' j% d8 P' |
妹妹因為有急事要用錢 請各位師兄多多幫忙
0 E: z; {: e5 U1 [# X我wechat ld zoebbg9 S% I) C4 O8 s( C4 X* y' W' V/ Y
吾做既服務 肛交口爆深喉
) C. |- y' r6 d( ^  Y
) P% _( q4 D$ y
深喉都接受唔到就.......
好似俾人玩
有冇師兄試過?
咩價錢?
支持支持, 有時間一定試下
發個we7比我地啦
原來係消失左好奈的SALLY小肥妹 " W+ P$ v  ]' Z. E( S
) v: E$ M1 V' x9 ?+ J# ]- T
各位CHING, 自己小心啦
其實有咩證明話系我系sally先? 同埋如果系sally應該早就有人留言話我系死魚拉 各位師兄請不要信這個不盡既留言
希望大家唔好將sally啲負面消息轉移我到 因為我唔係sally
琳琳bbg 發表於 2017-6-20 20:19
* m2 L7 ?6 N3 H0 P0 G1 m5 F其實有咩證明話系我系sally先? 同埋如果系sally應該早就有人留言話我系死魚拉 各位師兄請不要信這個不盡既留言
4 ~/ i, ?3 {  g3 O
你点知sally係死魚。

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 01:21