新手報告之去得太遲

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

第一次去澳門桑拿,第一次寫報告,寫得唔好多多包容。
由於今次團中有女性朋友一齊,所以變左要食完晚飯,落埋吧飲飽食醉送埋番酒店先出鼠到番出黎。。最慘係落大雨,搞搞下,成兩點鐘先去到第一站D1,去到門口已經幾架的士有人落車,我地一行二人都唔執輸衝左上去先算,上到去個哥哥仔話比左兩個望遠鏡我地,但已經冇乜得揀,大約十五個左右,越,泰為主。我朋友示意我轉場,我新手唔識,諗住咁夜,去其他出名既可能都會冇乜得揀,最後我諗唔到之下,揀左去至尊,雖然唔多選擇,但對於新手黎講,質素算唔錯,我朋友揀左越南,高瘦S,好好笑容,賽後報告十分滿意,全程配合,反轉再反轉都得,而我自己就揀左泰國,望落豐滿成熟型,全程都唔錯,係冇得車,但完事後沖涼再私人醒你按摩十五分鐘,舒服到差d訓著。。一切感覺都良好。。直到上的士。。的士大哥問完我地去邊玩,玩幾錢之後,就話我地呢個價錢點止玩咁少野呀。。至尊冇人去架喇,唔抵玩。。講完搞到我地dup晒春。。。唯有當新手交學費啦。。下次再組團,有女要賣甩太麻煩,同埋住新濠果邊太遠。。。
至尊$3088 加小費$100=$3188

讀得書少,寫得唔好,唔好見怪。。
的士佬講噶嘢就唔好當真喇,自己感覺最緊要。。。的士佬當然推你去帝湖喇,佢地收回佣高嘛。。。
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 阿力達 #2 的帖子

的士佬有幾多人會去?

無所謂啦,最緊要開心。第二間平左,但如果唔爽,我情願貴D。

恭喜師兄食得開心。下次咪試第二間。

其實佢講左幾間既~~極品,利澳,帝湖之類咁,佢話呢D會抵玩D,咁我唔知啦。。。
我之前淨係去過馬來西亞同泰國D金魚江,類似D1
至尊個格局就似尖東D桑拿,唯一唔同就係一入去就揀女。。
淨講質素同服務係唔錯既~平貴就見人見智啦~我就覺得兩樣加埋好似以前東莞抵玩D(依幾年冇去唔知價)
不過有機會未下次係澳門又試下第間~希望大家都長玩長有~開開心心最緊要

的士司機都是靠害的,哪個場給他們佣金就推哪個場。
前排造謠生事,夾硬話AB場執左都夠胆死,黐線!

二十七 發表於 2017-6-19 17:14
其實佢講左幾間既~~極品,利澳,帝湖之類咁,佢話呢D會抵玩D,咁我唔知啦。。。
我之前淨係去過馬來西亞 ...

同東莞比,澳門間間場都貴啦。
(但東莞已被徹底清掃,師兄唔知咩?
但去澳門係要果種從容、閒逸又豪華的感覺,同埋精品女女。
自己覺得質素、服務唔錯就夠啦,至尊當年都是我的主場。

極品、利澳、帝湖呢三間,師兄試下找找相關報告來睇睇!嘿嘿。

多谢師兄精彩的报告........

回復 二十七 #1 的帖子

Ching喜歡泰國囡囡下次要t試d1
雖然唔似sn咁可以hea好耐
但係佢個浴缸亦都別有風味
泰囡有普通囡又有模特

回復 danpdd #10 的帖子

好,今次太夜又冇乜得揀,下次再去搏搏

回復 wingsns #7 的帖子

去東莞對上果次已經係講緊12年尾喇。。結婚後冇玩好耐,係今次咁岩可以走得甩先計劃再戰群雄。。所以先上黎探下路

建議師兄要去這些地方
千萬別搭的士
感覺會被坑不少

多谢師兄精彩的报告

唔駛信的士佬講嘅嘢

東莞?哈哈。。。你好(大陸話):奧特。。。。

二十七 發表於 2017-6-19 18:56
回復 wingsns #7 的帖子

去東莞對上果次已經係講緊12年尾喇。。結婚後冇玩好耐,係今次咁岩可以走得甩先計劃再戰群雄。。所以先上黎探下路

其實好好奇,師兄玩開,結完婚可以完全唔接觸夜遊咁專一?連資訊都唔睇?連損友吹水都唔風花雪月?好得意,對我黎講係不可思議。。。。

谢谢分享,开心就好,下次继续出报告…

阿力達 發表於 2017-6-19 14:21
的士佬講噶嘢就唔好當真喇,自己感覺最緊要。。。的士佬當然推你去帝湖喇,佢地收回佣高嘛。。。

師兄講得對
澳門的士佬前肯定推薦帝湖,
你去邊間都話你老"親"
去帝湖就至抵,信佢至老"親"

的士佬推介完全信唔過!