[新聞時事] 周南指港人被殖民洗腦150年 促立廿三條

回復 超能仔 #18 的帖子

低能同志, 楼下个隻咪係囉, 所以我由得佢吠, 唔吊佢四婆.
回復 bucchara #23 的帖子

低b仔, 你條假五毛, 乜料呀 ? 用个C眼喊愛国, 揸住介艱難大户照, 叫人滚, 乃白人seafood, 冇人夠你在行, 乃多的啦, 你好似你契哥咁, 冇幾多日喇.

你日日上4台幫你契哥689害香港人, 有報應都係你先啦, 不過你已經妻離子散, 靠叫雞渡日, 已經夠折墜.
kinsoncc 發表於 2017-6-22 19:53
你日日上4台幫你契哥689害香港人, 有報應都係你先啦, 不過你已經妻離子散, 靠叫雞渡日, 已經夠折墜.

條大陸仔日日食地溝油,搞到老早就廢咗武功啦,佢幫啲廟街老雞奶西就有份,其實佢不如慳番啲冤孽錢啦!啲廟街老雞塊西咁污糟,佢都奶得咯,不如過隔離街白加士街公廁扒低奶地好過啦!
bucchara 發表於 2017-6-22 20:14
回復 kinsoncc #27 的帖子

好过狗臣好多倍

有空乃白seafood, 你講你宣誓效忠鬼佬國果陣屎呀? 大半世乃鬼佬seafood, 而家臨老周身病痛先返來等死, 妻離子散, 大半世人onon九九, 睇見你真係悽涼.
無賴階級專政 發表於 2017-6-22 20:27
條大陸仔日日食地溝油,搞到老早就廢咗武功啦,佢幫啲廟街老雞奶西就有份,其實佢不如慳番啲冤孽錢啦!啲廟街老雞塊西咁污糟,佢都奶得咯,不如過隔離街白加士街公廁扒低奶地好過啦!

你睇佢幾十歲廢人一個, 唔叫雞有乜好做?
kinsoncc 發表於 2017-6-22 20:44
你睇佢幾十歲廢人一個, 唔叫雞有乜好做?

佢啲老綜咁少,唔夠叫雞的,我建議佢去廟街隔離街白加士街公廁扒低奶地,其實即係做(用條脷)洗廁所,咪有錢比雞啄囉!
無賴階級專政 發表於 2017-6-22 20:49
佢啲老綜咁少,唔夠叫雞的,我建議佢去廟街隔離街白加士街公廁扒低奶地,其實即係做(用條脷)洗廁所,咪有錢比雞啄囉!

個個月有份老綜, 日日篤下部濕九山寨機上4台賺下5毫一個帖, 有時兼職遊行又有3舊水一轉, 間中搞下人地法輪功檔攤, 去下政總門口舉下牌撐689, 勤勤力力餓佢唔食仲有錢叫雞啦.
kinsoncc 發表於 2017-6-22 20:53
個個月有份老綜, 日日篤下部濕九山寨機上4台賺下5毫一個帖, 有時兼職遊行又有3舊水一轉, 間中搞下人地法輪功檔攤, 去下政總門口舉下牌撐689, 勤勤力力餓佢唔食仲有錢叫雞啦.

佢兼職遊行又有3舊水一轉?但係香港人市價六舊水播!所以我拆穿佢係大陸仔係對的。
無賴階級專政 發表於 2017-6-22 20:57
佢兼職遊行又有3舊水一轉?但係香港人市價六舊水播!所以我拆穿佢係大陸仔係對的。

講落又似喎, 香港人好少會用大陸d濕九山寨機, 繁體字都set唔到.
kinsoncc 發表於 2017-6-22 21:04
講落又似喎, 香港人好少會用大陸d濕九山寨機, 繁體字都set唔到.

大陸啲綠壩軟件見到正體字就自動鎖機。
bucchara 發表於 2017-6-22 21:28
回復 kinsoncc #31 的帖子

乃白seafood又唔认

宣誓效忠鬼佬國, 乃過白人seafood, 做左又唔認, 唔知邊個呢? 又扮冇講過, 呃新會員就得.
artlo 發表於 2017-6-22 06:22
回復 超能仔 #18 的帖子

低能同志, 楼下个隻咪係囉, 所以我由得佢吠, 唔吊佢四婆.

你都係鳩噏個隻王C9!!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-24 16:50