樓主: 肥叔叔

[新聞時事] 周南指港人被殖民洗腦150年 促立廿三條

回復 bucchara #28 的帖子

低b仔, 你條殘体打亂種, 假五毛, 过河卒, 骑牆左L, 五行欠吊, 不过你條粉腸越俾人吊越过引, 所以我唔吊你, 自残啦.
用手機回應 kinsoncc #31 的帖子

惨得过你个同志`哑佬汪汪呀,到而家重厘埋响美狗地方,曰日帮美狗奶白白的seafood.
用手機回應 kinsoncc #6 的帖子

比国家洗腦都好过你班四台反中乱港汉奸狗贼,比毒果同美狗洗,。
用手機回應 kingkong_hk #12 的帖子

你的问题太深奥,班反中乱港汉奸狗贼答吾出的。
用手機回應 bucchara #25 的帖子

条马拉西哥只敢厘埋响马拉骂中国,就好似只哑佬狗贼厘埋响美狗地方骂香港一样,,
應該一回歸就同時 立廿三 條
回復 大眼睛 #47 的帖子

班五毛, 左L, 共惨太監識條铁咩, 人講23條, 佢班左口鱼又舉手舉脚喊23條, 好快條假左L殘体打亂種又会出尼寫遗嘱帖, 唉, 68狗死得早, 3七又末回魂, 唔係班扑街重可以反轉香港.
英國佬都失敗,用了150年才能幫香港人洗腦。
所以好肯定,洗腦呢家野,都係中勝英。
F1D1S1 發表於 2017-6-24 00:10
英國佬都失敗,用了150年才能幫香港人洗腦。
所以好肯定,洗腦呢家野,都係中勝英。

你樓上就有隻經典中嘅經典啦 !  

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-24 09:57