[吹水] 變態客人

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

之前睇過某帖,話囡囡遇到變態客人的經歷,真係大開眼界,唔知還有沒有新料分享?
有日同囡囡講緊電話,佢有客入鐘跟住收線
跟住不停同我whatsapp,做完個客之後佢打番比我,
咁我好奇問下佢頭先唔你有客入咗㗎咩,
仲咁得閑玩電話?
佢話個客收咗黎之後要去痾篤屎先
之潮吹馬同我講有個客次次都比兩個人錢
帶埋佢老婆坐喺隔離睇住自己老公屌
仲問我有冇興趣玩4P
用手插完菊花,之後放手指入自己個口
longlongege 發表於 2017-6-19 23:43
仲問我有冇興趣玩4P

呢D都唔算變態
佢地鐘意玩4P姐
好似佢地禁樣互相對對方已經無性趣但搵到新方法去keep住大家既關係
其實反而唔容易做到
世界真係好多係人不可以貌相既人
真多奇人奇事。
newboy 發表於 2017-6-20 00:24
呢D都唔算變態
佢地鐘意玩4P姐
好似佢地禁樣互相對對方已經無性趣但搵到新方法去keep住大家既關係

true, if u can find a wife that can accpet u fk wif another girl in front of her, thats 1/1000000000000
有個開波前,先打電話卑老婆,話宜家叫緊雞,做完再打。最變態系新婚無耐。
有人叫完G,叫隻雞比番錢佢!佢話正話屌得你好爽呀!😅
joejoecheong 發表於 2017-6-20 08:33
有人叫完G,叫隻雞比番錢佢!佢話正話屌得你好爽呀!😅

這個作屎囉
Tdkiller 發表於 2017-6-20 02:22
true, if u can find a wife that can accpet u fk wif another girl in front of her, thats 1/10000000 ...

大把呢D人師兄唔識啫。出名既有鄧X尊成日都一拖三周圍哂啦,你估佢哋有冇玩3P,4P?有錢駛得鬼推磨。
longlongege 發表於 2017-6-19 23:43
仲問我有冇興趣玩4P

佢又知係個客老婆?可能係阿媽。
變態得過收足錢但係有hea做嘅囡
有聽過囡囡講, 有客叫個囡囡大大力摑7佢, 囡囡話摑佢摑到兩隻手都又紅又痛,
條友先至俾囡囡停低休息
真係咩人都有
小弟見識少,
只係女女話出面有D人成日行成足日,都唔入,而且經常都見到噶幾個。
回復 longlongege #4 的帖子

我有興趣玩
一直以黎唔明點解會有D師兄鐘意比女女踩自己細佬
唔痛架咩.......

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 05:43