Y Y~~前後波推~~瀨袋啜鳩~~超群嘅吹功~~~口爆完事~~~!!

名稱: Y Y
地區: 上水
網址: //141-hk.com/zh/A52148-銅鑼灣-兼職女郎-YY.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

Y Y
: D, s& Y2 _. k: e! v' ^9 @; ^
! @4 c$ r, r( m房門一打開,靚女後生妹,名叫Y Y,人如其名,大美人一名,樣貌標青,身材窈窕,大家溫馨一輪就去沖涼,好熱心咁幫我沖洗,前後波推,無耐含落黎水中蕭,瀨袋啜鳩,條脷果然厲害,嗰招真係好耐未試過,一上到床,囡囡鍾意攻擊我Lin Lin,蛇舌啜奶錫吮全身,施展精湛嘅口技,又瀨袋連食蛋,一路吹一路用對淫眼望實我,條摩打脷識得打圈細佬頭,超群嘅吹功,令你有無限嘅快感,的確係爽YY,即時提槍上陣,鮑魚窄窄,反應真係一流,興奮起來不但高聲叫床,而且大玩特玩花式,不停咁換姿勢都唔會黑面,務求我興奮快樂,又聽教聽話,無論我有咩要求,佢會盡量去滿足,就係咁簡單,最後係內力耗盡下,舒服滿意送出了幾十億精華素作完結,下次又來搵佢短敍添。
回復 八仙仔仔 #1 的帖子
8 t0 a- ~4 m3 c8 O$ T; m. f3 R+ t$ D0 i: a* b9 z3 ]6 b
嘩咁正就梗係要去試下啦
回覆 讚好 不讚 使用道具

诱人的宝贝

Looks sweet and sexy

回復 八仙仔仔 #1 的帖子7 w, e4 ?$ w9 }0 N! [
, U# H7 Y  r) }, R+ N
文字生動,Thank you for sharing!