[其他] 周南有明顯的老人癡呆症嘅病徵!

但係好多大陸仔,例如alantang之流,卻認為共匪的過去及現在不但沒有逼害,仲係服務老百姓的,賤民呢種身份alantang之流有份做成。
回覆 讚好 不讚 使用道具

大眼睛 發表於 2017-6-23 03:23
上次派 6000 蚊咪差啲攪到一鑊粥囉 !

鬍鬚佬當初話要存入強迫金,爭啲連粥都冇得食,基金經理就大魚大肉。

無賴階級專政 發表於 2017-6-23 07:20
但係好多大陸仔,例如alantang之流,卻認為共匪的過去及現在不但沒有逼害,仲係服務老百姓的,賤民呢種身份alantang之流有份做成。

佢地仲以為自己好愛國, 好理直氣壯,  
而唔知道自己其實係將其他國民推緊落火炕 !  

大眼睛 發表於 2017-6-24 00:19
佢地仲以為自己好愛國, 好理直氣壯,  
而唔知道自己其實係將其他國民推緊落火炕 !

alantang之流根本連國家為何物都唔知,以為政權就等於國家!

無賴階級專政 發表於 2017-6-24 14:41
alantang之流根本連國家為何物都唔知,以為政權就等於國家!

國民洗腦教育之下嘅產物 !  

大眼睛 發表於 2017-6-26 01:22
國民洗腦教育之下嘅產物 !

sorry,正確嚟講佢哋係垃圾。

無賴階級專政 發表於 2017-6-26 11:05
sorry,正確嚟講佢哋係垃圾。

垃圾都仲可以用嚟發電 !
佢地呢啲係致癌嘅產物 !  

用手機回應 你檡楷 #4 的帖子

洗了二十几年都未洗得清你班汉奸狗贼的腦,可想而知一定要繼續洗了!

Alantang1 發表於 2017-6-27 02:46
用手機回應 你檡楷 #4 的帖子

洗了二十几年都未洗得清你班汉奸狗贼的腦,可想而知一定要繼續洗了!

你都係果個老問題,自身立場搞錯了,思考的方向跟住都全部錯晒!

你係當權者嗎?主張對老百姓洗腦?你係邊個?笑壞人!

无赖狗贼,做了美狗的汉奸重要响度怪人家爱国爱港,重覆发多百次千次,谎话连篇讲多几次好多人会信你的。

無賴階級專政 發表於 2017-6-27 06:41
你都係果個老問題,自身立場搞錯了,思考的方向跟住都全部錯晒!

你係當權者嗎?主張對老百姓洗腦?你係邊個?笑壞人!

奴才走狗, 邊有立場可言 ? 主子話乜佢地就盲從附和搖旗吶喊而已 !  

大眼睛 發表於 2017-6-27 12:08
奴才走狗, 邊有立場可言 ? 主子話乜佢地就盲從附和搖旗吶喊而已 !

太監工作就是如此

大眼睛 發表於 2017-6-27 12:08

大陸好多人都係咁樣,由一出世就開始被灌輸,凡事都要站在統治者的立場來思考,聽不到另類的意見,就算有少數不同的聲音的出現,都覺得有責任要將之排斥。

呢亭人真係好可悲!

無賴階級專政 發表於 2017-6-27 13:22
大陸好多人都係咁樣,由一出世就開始被灌輸,凡事都要站在統治者的立場來思考,聽不到另類的意見,就算有少數不同的聲音的出現,都覺得有責任要將之排斥。

呢亭人真係好可悲!

有時都會諗,  
佢地當中, 會唔會有啲係無奈地西瓜靠大邊呢 ?  
若然唔靠大邊, 容乜易自己被人鬥埋一份架 ?  

大眼睛 發表於 2017-6-28 15:39
有時都會諗,  
佢地當中, 會唔會有啲係無奈地西瓜靠大邊呢 ?  
若然唔靠大邊, 容乜易自己被人鬥埋一份架 ?

若然唔靠大邊, 容乜易自己被人鬥埋一份,正因為呢個想法,個個都係咁樣諗,簡單嚟講,自作自受。