[囡囡推介] 專業美骨女kelly的制服誘惑

簽到
名稱: Kelly推拿
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A24957-佐敦-樓上骨-Kelly推拿.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

睇過唔少人也說Kelly似香香公主岑麗香,像是有一點的,但這不是吸引我搵佢翻揼的主因,其實就算Kelly唔似,就憑佢手骨也值得我翻揼亦值得師兄們一試,先指聲明,雖然Kelly係幾靚女的經常亦著性感黑恤白裙OL裝,而且推前列腺及撚雀出火技術亦一絕,但如果你純粹想搵囡揸波鹹濕下,Kelly呢方面未必可以完全滿足你,相反如果想舒舒服服揼過靚骨鬆下享受下兼出過靚火,Kelly一定不會令人失望!!
Kelly的床單是一次過床單,夠曬衛生訓上去都安心D而Kelly因為在正骨大埸出師所以受過尊業的訓練,力度,穴位及安排也做得好好,好尊業,開背夠力,而且之會再肩背和腰既兩旁逐寸逐寸用指力按壓,穴位好準,Kelly按穴位是用陰力唔會用死力,所以按得好到位舒服,所以說Kelly的技術是不容置疑的。
而推油亦是kelly的拿手絕招,佢主力幫我推肩膀,和腰部,亦會推頸兩邊同脊椎和大腿大筋,小腿淋巴呢D唔覺眼嘅位置,推到咁上下就同我推前列腺,佢尼一招真係不得了,每次我一比Kelly推前列腺,我支野都會即時有反應硬過技鐵棍咁,.好過食偉哥,R Patpat同袋袋都R得好舒服,打飛機手勢好過好多骨囡,每次唔使好耐,我就已經將千萬子孫射比晒佢………………
順帶一提,最近Kelly專誠學會了玩絲襪腳交,我都玩過一、兩次,玩得係好舒服尊業的有興趣記得同Kelly講啦!!
回覆 讚好 不讚 使用道具

制服诱惑正啊

多謝師兄分享

真實報告,買少見少,值得支持一下

多謝師兄分享

回復 since #1 的帖子

身材好,汰到想直

回復 since #1 的帖子

Great service !! Noted & thx

longlongege 發表於 2017-6-21 09:44
真實報告,買少見少,值得支持一下

多謝師兄支持

多謝師兄分享

多謝師兄分享