[囡囡推介] 大竹筍36C大波DiDi,我的夢中情人,外表斯文,內裏荒淫,My super girl freind

簽到
名稱: Di Di
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A26601-太子-樓上骨-DiDi.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

鳩痕痕,忍唔住預約好太子DiDi,開門見面囡囡好似明星靚樣,紅唇笑容燦爛,有波有羅,曲線起伏,玲瓏浮凸,大竹筍36C大波極具誘惑,皮膚白白滑滑,佢熱情似火,態度和藹可親,熱情周到,互相捽慶大家互相除衫,互相挑逗,我揸波佢偷桃,侍浴用心仔細,波推磨身,搞能到熱火朝天,
上床佢服侍我趴低,落足心機幫我日式按摩,開背有心有力,絕唔馬虎,逐個位逐個位慢慢按穴位,酸緊位置加多幾錢肉係咁按,按到咁上下推油,從頭到腳照顧十足,推按完爽到我疲勞全消細佬都扯旗,
床戰佢更加荒淫放淫,讓我盡情享受皇帝式服務,自動波錫lin,奶勻全身,奶袋錫蛋,騎住我黎個69式吹奏,盡力張咀,深頂喉嚨,好刺激地吹到雪雪聲,吹到碌野係佢喉嚨不斷膨脹,好能舒服刺激,細佬已經硬到不能再硬,然後帶套到主菜,先黎女上男下,瘋狂上下un,超級淫西,我幫手大頂,水簾洞夾住細佬好鬼正,
用埋所有嘅高難度動作,爽到佢欲仙欲死瘋狂大叫,西水源源不斷湧出來,最後轉番正常體位,我邊插邊啜波,插到佢叫聲又銷魂又淫蕩,攬實我到達性愛美妙巔峰。腳仔軟了!
回復 addme #1 的帖子

身材好,汰到想直
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝師兄分享

好波好诱人

身材正,可以一試

多謝師兄分享

回復 addme #1 的帖子