[互聯網] 收唔到YAHOO電郵

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

早牌YAHOO俾人HACK...跟住佢地SET過晒D野....
依家我個HOTMAIL ACC EMAIL 完全收唔到YAHOO SEND出來的EMAIL
有無人有同樣情形
點解決
是否change [email protected]?
回覆 讚好 不讚 使用道具

去 Hotmail, 重新 setup 過

回復 HKOXSEX #3 的帖子

SETUP咩野?
我GOOGLE完去在YAHOO個PAGE
佢叫我ADD 晒我想收EMAIL地址去SAFE LIST到
咁其他人...可能係客...我點知佢咩EMAIL?

我都想知

我個hotmail又係收唔到yahoo mail....

定風波 發表於 2017-6-27 09:29
佢地用white list control 边个电邮可以通过,所以要加入通讯录内

企想收到可能係客又5知乜 address email.
原左自己控制 mail server.
hotmail 5 似有個乜都收 option

HKOXSEX 發表於 2017-6-27 16:03
企想收到可能係客又5知乜 address email.
原左自己控制 mail server.
hotmail 5 似有個乜都收 option

有冇得去垃圾桶或spam mail执呀?

定風波 發表於 2017-6-27 16:58
有冇得去垃圾桶或spam mail执呀?

其實 一係落左 spam, 一係 reject 俾 sender,
除非有時間, case by case 不同
yahoo 俾人 hack 左, 好多落左
blacklist 俾人 reject.
咁要個 email owner 自己解決

補充內容 (2017-6-27 17:08):
https://answers.microsoft.com/en ... a-8399-eaeb355f8b7b

補充內容 (2017-6-27 17:09):
https://answers.microsoft.com/en ... 6-a6eb-04dcc6d68097

HKOXSEX 發表於 2017-6-27 17:06
其實 一係落左 spam, 一係 reject 俾 sender,
除非有時間, case by case 不同
yahoo 俾人 hack 左 ...

56睇鹰文

SEND電郵去YAHOO問下