[賽後報告] 淫娃mimi休假回來,,多水好𠮿,,,白白淨真波36d任揸.啜

名稱: Mi Mi
地區: 紅磡
網址: //141-hk.com/zh/A27159-荃灣-樓上骨-MiMi.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

IMG_9389.JPG IMG_9390.JPG IMG_9391.JPG 屋企睇完四仔,撚都硬哂,上網覓食,,電約mimi岀岀火,準時去到上房見真人,樣靚身材正到爆,白滑皮膚,曲線身材,年輕貌美,有前有後,真波36d,,放電淫眼,十足電力,條事業線好睇得,真係見到都硬,,立即入閘,入閘後攬攬錫錫,主動又熱情,呢件淫娃好似好大食禁,對波係咁頂住我,我都抽下水,楂下距個蘿,身材真係Fit到爆!之後主動同我除衫,手拖手鴛鴦戲水,細心服侍洗白白,玩波波,波波BM,環保水蕭,深喉好勁,下下頂住喉嚨,少d經驗都比距ko,上床進入激戰,一黎就主動打車輪,,互巢互車,落足心機,成日用對白滑靚奶磨細佬挑逗我,錫耳仔,舔頸部,舔lin lin,再黎環保吹簫,吸蛋蛋,奶袋袋,好鬼激情,一路錫一路用手搓佢隻鮑魚,妺妹已經有真水流露,連我隻手都濕哂,真係頂唔順啦,上套開波,觀音坐蓮,波波上上下下蕩來蕩去,用雙淫蕩眼挑逗我,叫床聲真實,轉老漢推車,下下吊到最深處,猛烈抽插,轉男上,雙手揸住大波最後衝刺,極速插到爆精,爽晒。清潔後食支煙,打個車輪走人
Big and nice balls
回覆 讚好 不讚 使用道具

好波好诱人

多謝師兄分享

多謝師兄分享