[囡囡推介] 青筋波Candy痴女成魔…玩得吹得屌得,仲連口爆兼顏射都得~100% 我的女神…

名稱: Candy
地區: 元朗
網址: //141-hk.com/zh/A35751-上環-樓上骨-Candy.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

性感撩人嘅青筋波Candy……樣貌美豔富有氣質高貴典雅,
紅唇笑容燦爛,曲線銷魂,肌膚雪白無比,肥臀靚羅,佢見我入黎好熱情招呼,
笑容淫淫哋好夠野性,大家親密無間攬衫攬勢,手多多搞能到激情澎湃,
青筋大波彈手又好啜,迷人嘅曲線起伏有致,直頭係極品中嘅極品,
佢興奮到幫我除衫沖涼,侍浴招呼殷勤仔細,波推夾腸技巧超好,青筋大波勁有壓迫感,
幫我沖洗得好乾淨黎水中吹奏,吹到雪雪聲,超震撼!上床先按摩,指準力夠,手勢好掂,
又夠殷勤體貼,逐步逐步按到我全身都鬆曬,按鬆後前戲做足踏入精途,
前奏好夠投入主動,突如其來嘅電光毒龍鑽,真係好鬼犀利,舒服得黎又夠刺激,
奶袋袋啜蛋蛋,再擒住我碌野環保深喉吹,吹功好勁,正到爆棚,有深喉,有眼神,用淫眼望住我黎吹,
睇住佢個咀含住條腸有吞有吐,吹到我欲死欲仙呀呀係咁淫聲呻吟,成個奏樂大師咁,令我爽到暈!
叫停上袋先黎個後進式坐蓮,我大力向上頂到啪啪聲,鮮鮑又窄又濕,夾住細佬好有feel,
不斷換花式,真係超好好拮,所有嘅高難度動作佢都應付自如,真係好砌得,不斷快插,插到佢春潮噴湧,
最後男上衝刺,係佢淫蕩銷魂嘅叫聲中,口爆兼顏射完事,射咗好多精華,真係好過癮!
多謝師兄分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

好身材好吸引

Lovely body figure

多謝師兄分享

多謝師兄分享

多謝師兄分享