[中國內地] 【FS685】新廣東美人,真人好正 前凸后翹完美女優 服務一流

名稱: FS685
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A56012-尖沙咀-美少女-FS685.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

對人無要求 姐係對自已 無要求 所以搵女 我一定上四台 我上網望一望 又比我睇到【FS685】 相夠真實 囉起電話 都係果句 我讀得書少 你唔好呃我 F哥同我講緊係唔會支旗扯左咁耐 咁興奮 搭巴士? 緊係飛的喇  到左樓下 即刻打電話又係 0 等侯  九秒九上嘩 OH MY GOD! 真係一模一樣無掉包 依一刻牛仔褲 更加緊真係扯得好行下 除左正 仲有相機影唔到既氣質 真係三個字 無得輸 幫我解甲化後手拖手入到浴室 佢仲幫我全身洗白白 仲車左幾下  一路抽水一路沖 完全無炸型 仲幫我刷身 真係好細心跟住訓埋床到 武台比武 再黎車住抽水 佢再自動波 由上錫到下 自動波用咀 抽插我龜頭一上一落 舌尖龜頭轉 深喉吞香腸 係演奏級大師   演奏既最高享受我發现我真係頂唔住 所以我主動去抽插佢 上起0.03凸 當然係佢公c 提供 佢話你都累了 等我先黎服待 自動波 觀音坐蓮 加強版 觀音坐蓮X跳彈床 真係爽到 差D出 囡囡好似知道 我就快大爆發 即刻主動換動作 真係抵錫 一直換左好多動作又 挑戰高難道 真係爽 小弟不才 有D動作真係未試過 不能盡錄 最後我終於頂唔順 將所有子子孫孫 交哂比佢

FS老字號信心之選, 正幼幼,靚姐姐,大波好身材,
包羅萬有,全部經過精挑細選,聽教聽話
無論你係舊客戶還是新客人,一樣無任歡迎,盡力為你服務
更多圖片 小圖 大圖
組圖打開中,請稍候......
好身材好吸引
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 韋紀力 #1 的帖子

我想揸住佢對波又搓又揉又奶又錫

身材好吸引

身材正,一試無妨

身材誘人,直得過

Body figure looks slim and sexy